Activitats a Blanes els dies 24, 25 i 26 maig

Divendres 24 de maig

diables_3§ De 21 a 22,30 hores, amb recorregut des de la Pl. de l’Església fins al Pg. de Mar, per carrers diversos del Centre Vila: Espectacle pirotècnic a la Pl. de l’Església i cercavila. Organitzats per la Colla de Diables de Blanes, amb motiu del seu 10è aniversari.

§ De les 22,30 a l’1 hores, al Banc dels Músics, ubicat al Pg. de Mar. Concert Jove i Espectacle pirotècnic a la Pl. de l’Església i cercavila amb percussió. Organitzat pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes, amb la col·laboració de la Colla de Diables de Blanes.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança: Amore e Gelosia. Maite Mer, soprano, i Gina Reyner, mezzosoprano. Amb Glòria Garcés, espineta, i Domènech Surroca, violoncel. i organitzat per l’Assoc. d’Amics de Música a l’Esperança, dins del cicle Música a l’Esperança, XXII Cicle de Concerts.

Dissabte 25 de maig

§ De 9 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: Campionat de Catalunya de Twirling. organitzat pel Club Twirling Costa Brava.

§ De les 10 a les 19 hores, dins dels actes de l’homenatge Bolaño a Blanes: III Ral·li fotogràfic infantil, adreçat a alumnes de 4t, 5è i 6è de primària. Tant la trobada/inscripció com la recepció d’obres seran a la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2. Amb la col·laboració de l’AFIC Blanes.

Diumenge 26 de maig

§ Tot el dia, a les immediacions del Santuari del Vilar: Romería provincial conjunta, con misa rociera. Organitzada per la “Casa de Andalucía de Blanes:

§ De 9 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: Campionat de Catalunya de Twirling. Organitzat pel Club Twirling Costa Brava.

§ De 9,30 a 15 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: II Obert Vila de Blanes d’Escacs. Organitzat pel Club Escacs Blanes.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): País petit. Concert de música catalana a càrrec de Susanna del Saz, soprano, i Nito Figueras (piano).