Komplot és el primer finalista del ‘Destaca’t 2013!’

Els membres de Komplot / Foto: Facebook de Morralla Espai Creatiu

Els membres de Komplot / Foto: Facebook de Morralla Espai Creatiu

Aquest divendres 26 d’abril es va realitzar a l’Espai Creatiu Morralla de Blanes la primera semifinal del Destaca’t 2013, el concurs de grups emergents de les comarques gironines.

En aquesta hi van participar 5 grups de música gironins, i hi van assistir més d’un centenar de persones.

El concurs va començar a les 8 del vespre. Els primers a tocar van ser Píxels. A continuació van tocar Asterium, seguit pel cantautor Noél Biniés i finalment el grup Komplot.

Al final de la nit, i ja amb el veredicte del públic i el jurat, Komplot van ser proclamats guanyadors d’aquesta primera semifinal del Destaca’t d’enguany. D’aquesta manera, Komplot tindrà l’oportunitat de participar a la gran final del Destaca’t 2013, que es realitzarà el 28 de Juny a la Sala la Mirona de Salt amb la resta de finalistes.

El guanyadors d’aquesta gran final tindran l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2013 en el marc del concurs Música Jove, que es realitzarà el cap de setmana del 18 al 21 de Juliol a Montblanc.

Properament es realitzaran les tres semifinals restants, el 3 de Maig a la Bombolla, el 26 de Maig a Sant Feliu de Guíxols, i l’1 de Juny a Figueres.

Biografia de Komplot

Komplot és un grup format al juny de 2012 per quatre amics de Blanes i Vidreres, Raül Perea (guitarra i cantant), Óscar Domínguez (guitarra, dolçainer i cantant), Imanol Fernández (bateria i segona veu) i Kike Rasal (baix i segona veu). Al principi van començar tocant versions, però ara mateix ja tenen gairebé quatre cançons pròpies i esperen tenir una producció encara més gran.

D’aquesta manera, han anat buscant un so propi passant per l’ska, el rock i el punk i les cançons tant en català com en castellà. Han tocat a Palafolls, Blanes, Vidreres, Maçanet de la Selva, etc. Els fets més transcendents han estat la festa major de Vidreres, els concerts a Barcelona a Razzmatazz 3 i a la sala Monasterio i una “mini-gira” de dos concerts que van fer a Itàlia on vam tocar a diversos locals de Como. Per altra banda, van guanyar el concurs de talents d’Arenys de Mar i tocaran a la festa major d’Arenys.