Activitats a Blanes els dies 10, 11 i 12 de setembre

Divendres 10 de setembre

§ A partir de les 18 hores, al Pg. de Cortils i Vieta i a la platja central: Blanda Aeterna MMX. 2es. Jornades de Reconstrucció Històrica de l’Època Romana. (Veieu programa en PDF).

§ A les 19 hores, al Pati de la Magnòlia de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: Recital Poètic “Vigília de la Diada Nacional de Catalunya” a càrrec de La Breu Audicions.

§ A les 21,30 hores, a l’Auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Acte de presentació del projecte agrari a Kuwonku (Gàmbia) a càrrec dels seus promotors, els cooperants blanencs Pere Gual i Roser Bitlloch.

Dissabte 11 de setembre

§ Tot el dia, al Pg. de Cortils i Vieta i a la platja central: Blanda Aeterna MMX. 2es. Jornades de Reconstrucció Històrica de l’Època Romana. (Veieu programa en PDF).

§ A les 11 hores, a la Pl. de l’11 de setembre, i organitzada per Acció Cultural Es Viver: Bitlles catalanes.

§ A les 11 hores, en el monument a Lluís Companys: Ofrena floral.

§ A les 12 hores, al Pg. de la Mestrança, davant el monument a J. Ruyra: Audició de sardanes a càrrec de la cobla Popular de Barcelona.

§ A les 12 hores, al camp de futbol Pedro Alia Dorado, ubicat al C. de Ca la Guidó, s/núm., i organitzat per l’AD Ca la Guidó: Triangular juvenil de futbol «Pedro Alia Dorado», amb la participació del Lloret FC, Ràcing Blanenc i l’AD Ca la Guidó.

§ A les 18 hores, davant l’Ajuntament: Baixada de Senyera i Cant dels Segadors. Tot seguit, breu audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Cassà.

§ A les 20,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Gran concert de música popular a càrrec de l’orquestra Cristian & Domenech.

§ A les 23 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Gran ball de festa amb l’orquestra Cristian & Domenech.

 

Diumenge 12 de setembre

§ Tot el dia, al Pg. de Cortils i Vieta i a la platja central: Blanda Aeterna MMX. 2es. Jornades de Reconstrucció Històrica de l’Època Romana

§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan.

§ A les 21,30 hores, a la Pl. dels Dies Fieners: Actuació de l’Esbart Joaquim Ruyra.

 

Exposicions i Altres

 

De l’11 al 30 de setembre

Als restaurants S’Auguer, Sol d’Or, Sant Antoni, Can Bruno, El Capitell, Laia i El Ventall, i amb un preu de menú gastronòmic que oscil·la entre els 25 i els 40,50 euros. Blanda Aeterna: I Jornades Gastronòmiques “Cuina Romana”.

Fins al 12 de setembre

A la Casa Saladrigas (C. Roig i Raventós, núm. 1) Exposició: «Blanda Aeterna: Pescadors de l’Antiga Empúries». Horari: De dimarts a divendres, de 17’30 a 21 hores. Dissabtes i diumenges, d’11 a 13 i de 17’30 a 21 hores.

 

Fins al 10 de setembre

Al vestíbul de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: Exposició Contes de la Mediterrània, a càrrec del Museu de la Mediterrània i la Central de Biblioteques de Girona. Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20’30 hores.

 

Fins al 12 de setembre

A la Sala Municipal d’Exposicions María Luisa García-Tornel (C. Ample, 11), Exposició: «Mostra de Manualitats de l’AV de Raval». Horari: De dilluns a divendres, de 18 a 21 hores. Dissabtes i diumenges, d’11 a 14 i de 18 a 21 hores.

Edició: José Fernández – Fotos: Ajuntament de Blanes