Cap de setmana d’èxits esportius del Club de Vela Blanes a la IX Atena Regata de l’Escala

Els regatistes del Club de Vela Blanes que han acudit aquest passat cap de setmana a la IX Atena Regata de l’Escala han obtingut excel·lents resultats tan en classe Europa com en Optimist. Pel que fa a la classe Europa, tres regatistes blanencs han ocupat el pòdium masculí. En concret, el primer lloc ha estat per a Albert Codinachs, el segon per Adrià Codinachs i el tercer per Aleix subirà. En categoria femenina el segon i tercer lloc han estat també per a les regatistes del CV Blanes Júlia Subirà i Paula Soler respectivament.

Els resultats de la classe Europa es van completar amb una bona actuació, a la Classe C d’Optimist, de David Ordóñez que va fer un tercer lloc. Per la seva banda, Anna Gimeno va fer una quarta posició en la categoria B i també de la classificació General, que inclou els 48 Optimist que van participar en totes les categories.

L’Atena Regata de l’Escala ha estat un bon entrenament de cara al campionat d’Espanya que es disputarà el cap de setmana vinent a Eivissa.

Finalment, del 27 al 31 d’agost es va disputar la XXI Regata Mare Nostrum en la qual el regatista de creuers del Club de Vela blanes Jaume Mercader va fer-hi un quart lloc amb la seva embarcació ‘Zeta’ en la categoria en solitari. Aquesta regata puntuable per al campionat d’Espanya de creuers en solitari, parteix del Garraf, volta les illes Balears per estribord i torna al Garraf en un recorregut de 500 milles.

Font: La Selva Comunica / Edició: José Fernández