Unipost i Envialia de Blanes donaran feina a persones amb discapacitat intel·lectual

Signatura del conveni

Francesc Durà (Aspronis) i José Barriga, durant la signatura del conveni

Aquest matí s’ha fet efectiu el conveni de col·laboració entre el propietari de Dismofer, l’empresa que gestiona les franquícies d’Unipost i Envialia a Blanes, i la direcció d’El Vilar (Grup ASPRONIS) mitjançant el qual l’empresari blanenc José Barriga fa palès el seu compromís d’encarregar feines de manipulació o de contractar persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) per a la seva empresa.

Aquest conveni és una aposta de Dismofer per incloure criteris de gestió amb responsabilitat social en els seus serveis: contribuir a la inserció de persones en risc d’exclusió i posar en valor en aquest cas la feina de persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca.

José Barriga encoratja d’altres empresaris de l’àmbit d’actuació d’Aspronis a dur a terme accions com les que ha empès: donar oportunitats laborals a persones amb DID comptant amb l’entitat de referència que les atén per donar els suports necessaris que garanteixen tant el bon desenvolupament de la feina com el benestar de les persones que la duen a terme.

El Grup Aspronis dóna servei a més de 300 usuaris i les seves famílies, 117 de les quals són treballadors amb discapacitat intel·lectual del Centre Especial de Treball El Vilar. L’entitat també compta amb un servei d’inserció a l’empresa ordinària que ha aconseguit 45 insercions amb èxit des de 2008.