Activitats a Blanes els dies 15, 16 i 17 de març

Divendres 15 de març

§ A les 14 hores, al restaurant En la esquinita te espero (C. de les Guilleries, 26): Dinar d’agermanament amb l’assistència dels alcaldes d’Ardales i de Blanes. Organitzat per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, dins dels actes de celebració del Día de Andalucía 2013.

§ A les 19 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament: Acte de presentació del llibre «El poder feudal, els seus agents i el territori. El vescomtat de Cabrera (1199 – 1423)» d’Alejandro Martínez Giralt. La presentació anirà a càrrec del Dr. Elvis Mallorquí, professor de l’IES de Santa Coloma de Farners.

§ A les 19 hores, a la Sala M. L. García Tornel (carrer Ample): inauguració de l’exposició «25 anys Fondistes Blanes».

§ De les 22 hores a les 3 de la matinada, a l’espai creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 7 -nau4): Celebració del 2n. aniversari de Morralla, amb l’actuació en directe de P.D. Bullanga + Frik Brothers, i la realització d’un Harlem Shake.

Dissabte 16 de març

§ De 15 a 18,30 hores, al camp municipal de futbol de gespa dels Pins (C. d’Antoni Gaudí, s/núm.): Torneig de Futbol-7 de veterans amb la participació del Girona CF, de la UE OLOT, de la UE Figueres, del CD Banyoles, de l’AE Vilobí i del CD Blanes.

A les 18,30 hores, a la Casa d’Ardales (C. de Mont-Ferrant, 1): Celebració de l’Assemblea Ordinària de l’exercici de 2012 i gran berenar. Organitzat per lAsociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, dins dels actes de celebració del Día de Andalucía 2013.

§ A les 21,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Ponts Mediterranis. Espectacle a càrrec de Con otro aire de Blanes i el quadre flamenc El Castillo d’Ardales. Organitzat per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, dins dels actes de celebració del Día de Andalucía 2013.

Diumenge 17 de març

§ A les 10 hores, a la Casa d’Ardales (c. de Mont-Ferrant, 1): Típic esmorzar ardaleny (pa amb oli i cafè amb llet). Organitzat per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, dins dels actes de celebració del Día de Andalucía 2013.

§ De 10 a 14 hores, a la pista esportiva de Mas Florit: II Mercat d’Intercanvis i Mostra Cultural de Blanes. Organitzat per la Plataforma de Dones Lliures de la Selva-Maresme, l’Associació Centro Cultural Senzala de Capoeira i Dansa Costa Brava, i l’Associació de Veïns de Mas Florit.

§ De 10 a 19 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: Campionat de Catalunya de Bàsquet. Organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) i el Club Esportiu El Vilar.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: Magatgem d’ars posa en escena l’espectacle de teatre familiar «La Blancaneus i els 7 nans».

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16) Vetllada de Sant Josep (festa patronal del Centre). Concert amb el grup Evoéh (Ariana Barrabés, veu, i Jesús Olivares, guitarra).