Els Serveis d’Emergència controlen una fuita de gas a Blanes

Imatge dels treballs de reparació de la fuita de gas

Imatge dels treballs de reparació de la fuita de gas

Efectius de diversos cossos d’emergència han hagut d’intervenir aquest matí a Blanes per controlar una fuita de gas que no ha provocat cap conseqüència greu pels veïns de la zona. Pels volts de les 8 del matí d’avui dijous una patrulla policial que passava per la cruïlla del passeig de la Mestrança amb el carrer Roig i Raventós ha pogut notar que se sentia olor de gas.

Els efectius de la patrulla han fet una inspecció visual i han verificat que a un bassal d’aigua que hi ha a la cantonada de l’esmentada cruïlla estaven sortint bombolles d’aire, cosa la qual evidenciava que hi havia una fuita de gas. Immediatament, s’ha donat avís a la prefectura de la policia local i Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, que ha posat en marxa el protocol d’emergència.

S'ha tallat el trànsit de vehicles en els carrers afectats

S’ha tallat el trànsit de vehicles en els carrers afectats

Al lloc on hi havia localitzada la fuita de gas s’hi han traslladat dos camions dels Bombers de la Generalitat, així com efectius de la policia local i de Protecció Civil. També s’ha donat avís a la companyia Gas Natural, així com a l’encarregada de l’establiment comercial que està situat just davant on s’ha localitzat la fuita, ja que s’ha pogut comprovar que s’havia acumulat força gas al seu interior i es volia inspeccionar si hi havia algun perill imminent.

Després que els serveis d’emergència han fet les oportunes verificacions, s’ha pogut comprovar que no hi havia cap perill, de manera que no ha estat necessari procedir a l’evacuació dels veïns de l’edifici al qual dona subministrament la canonada afectada per la fuita. Paral·lelament, els efectius de la policia local han tallat l’accés de vehicles i vianants a la zona afectada i han estat desviant i regulant l’accés durant tota l’emergència per major seguretat.

Tallat el subministrament a 4.000 abonats

Han intervingut dos vehicles de Bombers de la Generalitat

Han intervingut dos vehicles de Bombers de la Generalitat

Els operaris de Gas Natural han tallat el subministrament en un radi que ha afectat uns 4.000 abonats per poder treballar amb major seguretat a la zona. En aquest sentit, pels volts de les 11 del matí operaris d’obra civil de la companyia de gas han procedit a obrir el carrer per localitzar i reparar el punt de la fuita amb l’objectiu que, un cop fos així, es pogués restablir el servei de forma immediata.

Mentre s’estaven duent a terme aquests treballs, pels volts de quarts d’una del migdia, s’ha detectat que hi havia una altra avaria a la mateixa zona que, en aquest cas, afectava una conducció d’electricitat. Per aquest motiu, s’ha avisat la companyia Fecsa-Endesa, que ha procedit a un tall del subministrament elèctric puntual per poder fer les oportunes reparacions.

Segons va informar el departament de premsa de l’Ajuntament, quan eren els volts de dos quarts de dues de la tarda quan s’han donat per acabats els treballs de reparació i s’ha pogut restablir el subministrament de gas a la zona afectada. Però dos persones, una d’elles veí del carrer Raval, han manifestat a les 17 hores a Blanesaldia.com que encara no tenien restablert el subministrament en els seus domicilis.