Blanes impulsa la formació per a persones emprenedores i empresaris

  • Cada sesió tindrà una durada de 90 minuts

    Cada sesió tindrà una durada de 90 minuts

    S’han organitzat tres càpsules formatives durant el mes de febrer

  • S’adreçen a emprenedors i empresaris de Blanes i poblacions del seu voltant

Les sessions formatives tenen per objectiu intentar millorar, en la mesura del possible, la gestió i la competitivitat de les empreses. La inscripció és gratuïta i totes tres jornades s’allotjaran a l’edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes, a l’antiga Escola Safa (avinguda de l’Estació número 43, al polígon industrial).

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç de la web de l’Ajuntament. D’altra banda, per a obtenir més informació es pot fer al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament, al telèfon 972 358 260, així com a través dels correus electrònics lluiscampderrich@blanes.cat i ojalil@blanes.net .

Càpsula 1: La Formació Bonificada, ser més competitiu a cost zero

Tècnics especialitzats en la gestió de la formació bonificada explicaran els tràmits, requisits i beneficis d’aquest tipus de formació. L’objectiu d’aquesta jornada és que els empresaris prenguin consciència que, per poder ser més competitius i tenir més possibilitats d’èxit, cal que disposin de treballadors que estiguin degudament formats. Això ha de permetre a les empreses poder vendre els seus productes i/o oferir els seus serveis d’una manera més professional i eficient.

Una altra qüestió a tenir en compte és que es pot formar els treballadors sense cap cost addicional, mitjançant la formació bonificada. Aquesta jornada tindrà lloc el dimarts 5 de febrer, de 19 a 20’30 h

Càpsula 2: Eines Informàtiques per gestionar el meu negoci

Una especialista en aquest àmbit explicarà els diferents tipus de programes informàtics (ERPs) que existeixen -tant els gratuïts com els de pagament- per a gestionar negocis. Igualment, aconsellarà sobre els tipus d’ERPs que millor s’adapten a les necessitats concretes de cada empresa. La sessió formativa es farà el dimarts 12 de febrer, de 12 a 13’30 h.

Càpsula 3: La Morositat: com prevenir-la o afrontar-la

Una advocada especialitzada en dret mercantil donarà a conèixer eines i maneres per fer front als clients morosos que hi ha a les empreses i, sobretot, donarà eines per prevenir i detectar els possibles clients amb els quals podria haver problemes a l’hora de cobrar la feina feta. Aquesta càpsula formativa s’ha programat perquè es faci el dimarts 19 de febrer, de 19 a 20’30h.