La campanya ‘Regala Reis a Blanes’ amplia la franja d’edat dels 0 als 12 anys i augmenta la quantia dels vals a 12€

Ajuntament de Blanes

Aquesta setmana començarà oficialment la segona edició de la campanya ‘Regala Reis a Blanes’, una iniciativa promoguda per segon any consecutiu per l’Ajuntament de Blanes per continuar recolzant la ciutadania davant la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia.

La campanya està organitzada pel Departament de Promoció de la Ciutat, i compta amb un pressupost de 53.000 €: 48.000 € són per finançar els vals, i la resta per a logística.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Amb motiu de les festes nadalenques que comporten despeses extres, la campanya s’ha endegat amb un doble objectiu: ajudar a les famílies i recolzar als comerços locals arreu de tots els barris del municipi. L’any passat, quan va tenir lloc la primera edició la campanya va ser un èxit de participació, comptant amb el recolzament de bona part del comerç local.

Novetats de la campanya: augmenta la franja de 0 a 12 anys i vals de 12€

Hi ha dues principals novetats en la segona edició de la campanya. Una d’elles és que ha augmentat la franja d’edat dels infants que se’n poden beneficiar, i que volten en total uns 4.000 nens i nenes. L’any passat va ser dels 3 als 12 anys, i aquest 2021 també s’ha fet extensiva als nadons, de manera que anirà dels 0 al 12 anys.

L’altra millora és l’augment de la quantia dels vals, que ha passat a ser de 12€ enlloc dels 10€ del 2020. A partir de dijous vinent, 9 de desembre, es repartiran a tots els nens i nenes de Blanes de 0 a 12 una ‘Carta als Reis’ perquè l’emplenin amb els seus desitjos. A la part baixa de la carta hi ha un retallable amb un val per 12€ finançats per l’Ajuntament de Blanes, mentre que la carta la podran anar a lliurar a la ‘Bústia Reial’ que s’instal·larà aquesta setmana davant l’Ajuntament.

Les cartes amb els vals es distribuiran a través de dos mitjans segons les edats dels nens i nenes. Perquè puguin arribar als que tenen de 3 a 12 es lliuraran en sobres individualitzats als pares i mares per a cadascun dels alumnes a través dels centres educatius. Pels nens i nenes nascuts els anys 2019, 2020 i 2021, el pare o la mare podran recollir el val de descompte dels infants a les dependències de Promoció de la Ciutat, a l’antiga Escola SAFA la setmana vinent, els dies 13, 14 i 15 de desembre de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.

En aquest darrer cas, per recollir les cartes amb els vals caldrà portar el DNI i el llibre de família. Totes les cartes van acompanyades d’un missatge de l’alcalde de Blanes adreçat als pares i mares on s’explica el motiu d’haver endegat la campanya per segon any consecutiu. A partir d’aquí, les famílies podran utilitzar aquest cupó de descompte per valor de 12€ en qualsevol dels establiments comercials que s’hagin adherit a la campanya ‘Regala Reis a Blanes’ des del dimecres 15 de desembre i fins a la vigília de Reis, el 5 de gener.

Adhesions dels comerços de Blanes

Els comerços tenen temps per adherir-se a la campanya fins el proper dilluns 20 de desembre. Perquè les famílies sàpiguen quins establiments en formen part, s’identificaran amb el cartell oficial ‘Regala Reis a Blanes’ amb el nom del comerç personalitzat. D’altra banda, també es pot consultar telemàticament el llistat d’establiments adherits a l’adreça regalareis.blanes.cat.

El val de 12€ inclou un codi alfanumèric únic i irrepetible per impedir que es pugui duplicar o falsificar. Per validar-lo, des dels comerços adherits a la campanya accediran a una plataforma web amb un login i password que s’haurà proporcionat des de l’Ajuntament de Blanes prèviament a l’inici de la promoció.

La plataforma web registrarà tots els cupons validats als establiments, de manera que aquell val en concret ja no es pugui tornar a utilitzar. També es generarà una remesa bancària perquè de cara al gener comenci la tramitació del pagament dels vals a finals del mes de gener.