Els afiliats de Junts per Catalunya a Blanes escullen la seva primera coordinadora

El membres de la coordinadora local, acompanyats per Manel Camps i la diputada M. Antònia Batlle, membres de la Coordinadora Comarcal de la Selva

Els afiliats de Junts per Catalunya de Blanes han elegit telemàticament la primera coordinadora local del partit. El nou Coordinador és en David Escobedo, que encapçala un equip integrat per Mònica Rabassa, Joel Comas, Ignacio Codina, Lídia Gàllego, Mia Ametller i Maria Teresa Crespo.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

David Escobedo, nou Coordinador, ha estat escollit amb un 75% dels vots emesos en unes eleccions que es van iniciar dilluns i han finalitzat aquest dimecres. El procés d’elecció ha estat telemàtic i els resultats de les votacions s’han donat a conèixer a través del portal del partit als afiliats i afiliades.

A més de David Escobedo, formen part de l’equip Teresa Crespo, com a responsable d’organització, Ignacio Codina com a responsable de política municipal, Lídia Gàllego com a responsable de comunicació, el regidor Joel Comas com a responsable de relacions institucionals i les regidores Mia Ametller i Mònica Rabassa com a vocals.

El Coordinador Comarcal de La Selva, Jordi Camps, i la diputada M Antònia Batlle van acompanyar la coordinadora en la seva primera reunió de treball després de l’elecció.