Blanes estrena avui 5 col·legis electorals que substitueixen 7 seus que s’han hagut de descartar

Ajuntament de Blanes

Aquest diumenge alguns blanencs i blanenques votaran per primera vegada en una nova seu electoral. Es tracta dels nous locals que s’han hagut d’habilitar perquè acullin la comtessa electoral d’avui, ja que els anteriors que ho havien fet fins ara no reunien les condicions adequades per respectar les mesures de contenció per evitar la propagació de la Covid-19.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Perquè tothom tingui clar on ha d’anar a votar en cas que el seu respectiu Col·legi Electoral s’hagi canviat, ahir dissabte personal dels Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Blanes es va encarregar de penjar-hi cartells informatius confeccionats pel Departament de Recursos Tecnològics. D’altra banda, durant tot aquest diumenge es pot consultar el cens electoral a l’oficina d’empadronament, on hi haurà atenció presencial tot el dia, o bé telemàticament: https://www.blanes.cat/eleccions

Hi ha 7 locals que en aquesta ocasió han deixat d’allotjar les eleccions, i 5 noves seus que ara han esdevingut Col·legis Electorals. D’una banda, les que avui s’estrenaran són l’antiga Escola Carles Faust; l’antiga Cafeteria-Restaurant Teatre; la Nau dels Serveis Municipals; el Restaurant Montferrant; i l’antiga Escola Safa que ara allotja les dependències de Promoció de la Ciutat.

Pel que fa als locals que durant aquests darrers anys havien estat Col·legis Electorals i ara ho han deixat de ser són el Local Social de l’AVV La Pedrera-Carretera de Lloret; el Col·legi Santa Maria, el Local Social de l’AVV Raval; l’Institut S’Agulla; el Local Social de l’Associació d’Ardaleños; l’Escola Quatre Vents; i el Local Social de l’AVV Mas Florit.

Això es deu a què s’ha fet una redistribució, de manera que hi ha noves seus que incorporen els electors de més d’un antic Col·legi Electoral, com per exemple l’antiga Cafeteria-Restaurant del Teatre. També hi ha altres que ja ho eren, però que ara també han assumit els d’algun dels locals descartats, com per exemple la Biblioteca Comarcal que, a banda de les persones que ja hi anaven fins ara, també ha incorporat als electors que havien d’anar al Centre Cultural Els Padrets.

Per últim, les seus electorals que segueixen igual –tot i que dues d’elles incorporen electors de sengles seus que han deixat de ser-ho- són: els locals socials de les associacions de veïns de Valldolig, Mas Cremat, Mas Enlaire i Mas Borinot; la Biblioteca Comarcal; l’Escola Mossèn Joan Batlle; l’Escola Napoleó Soliva; la Casa de la Cultura, i la Sala d’Exposicions Maria Luisa García-Tornel.

COL·LEGIS ELECTORALS 14F                                 TAULES             SEUS QUE SUBSTITUEIXEN