Activitats a Blanes el divendres 25 de gener i el diumenge 27

Divendres 25 de gener

§ De 10 a 12 hores, al Casal Cívic Can Borell Ptge. de Mas Borell, 1-3) «L’humor com a motor del canvi», taller de riure a càrrec de Mónica Aldegunde.

§ A les 10,30 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai Nascuts per Llegir, «Animals» (titelles de dit), amb l’Olga Cercós.

§ A les 19 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), acte de presentació del 15è núm. de la revista Blanda, la publicació de l’Arxiu Municipal, a càrrec dels responsables de l’Arxiu i dels autors de les recerques.

§ A les 20 hores, a l’espai creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 7 –nau 4-, acte de lliurament dels premis Bolleré (7è concurs literari de relats breus per a joves).

Diumenge 27 de gener

§ De 10 a 12 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes: Acte de presentació dels equips del Club Bàsquet Blanes.

§ A les 13 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), Repartiment de premis del 83è Concurs de Pessebres, Nadal 2012. Organitzat per l’Agrupació Pessebrista de Blanes.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: Farrés Brothers i cia. posen en escena l’espectacle de teatre i titelles «Un bosc de cames».

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i dins del I Centre-Jazz Festival: Concert amb el grup Small Trio (saxo tenor, contrabaix i bateria).