L’Obreria del Vilar ha editat el llibre «El Vilar, una devoció mil·lenaria»

A la dreta la portada de llibre i a l’esquerra la contraportada

L’Obreria del Vilar us convida a la presentació del llibre «El Vilar, una devoció mil·lenaria», amb el que es commemora el mil·lenari de la troballa de la Mare de Déu del Vilar de Blanes (1012-2012). L’acte tindrà lloc el proper dilluns 17 de desembre, a les 20 hores, a l’auditori del Centre Catòlic de Blanes (carrer Roig i Jalpí núm. 1). La presentació d’«El Vilar, una devoció mil·lenària» anirà a càrrec de l’historiador Joan Domènech Moner.

 

El llibre inclou tots els actes celebrats aquests darrers 12 mesos. Té gairebé 200 pàgines. Es presenta en un format quadrat. És tot a color i amb una gran quantitat d’imatges de cada activitat, en especial dels actes centrals de la commemoració, els dies 4 i 5 d’agost.

També inclou un apartat on es reprodueix la conferència que va fer el pare Blanquet SF, un capítol sobre la història del Vilar amb antics documents i programes d’aplecs i un informe molt detallat que s’ha realitzat aquest any en motiu de la restauració de la imatge de la Mare de Déu del Vilar.