L’Hospital de Blanes registra una nova defunció per Covid-19, sumant 14 víctimes mortals

Ajuntament de Blanes

La jornada d’aquest passat diumenge ha registrat una nova defunció per Covid-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, sumant 14 víctimes mortals. Ahir es van confirmar dos nous casos positius per coronavirus, i actualment el nombre d’hospitalitzats per aquesta malaltia al centre sanitari de Blanes és de 29 pacients.

A l’Hospital de Calella ahir va haver-hi una nova defunció, es van registrar 2 nous casos per coronavirus i es va donar d’alta un nou pacient. El nombre total de pacients ingressats per aquesta malaltia a l’Hospital de Calella era ahir diumenge de 31 persones.

Sumant les dades dels dos centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ahir es van produir dues noves defuncions, es va donar una nova alta i hi havia ingressades un total de 60 persones.

En relació al nombre de professionals sanitaris positius, ahir la xifra era de 76 persones. A la Regió Sanitària de Girona els casos confirmats per COVID-19 ahir era de 1.731 persones, 123 més que en l’actualització anterior.

El nombre de pacients ingressats en estat greu era de 105, i les persones hospitalitzades eren 654. Diumenge van haver-hi 10 noves defuncions, amb un total de 168 víctimes mortals, i els professionals sanitaris confirmats per coronavirus era ahir de 519.