Rescaten a Blanes un gos que ha caigut a un pou ple d’aigua de la zona agrícola

La suma d’esforços d’efectius de la Policia Local de Blanes i dels Bombers de la Generalitat ha permès a primera hora de la tarda d’avui dimecres poder rescatar sa i estalvi un gos que havia caigut en un pou ple d’aigua als afores del nucli urbà.

L’avís a la Policia Local de Blanes l’ha donat la mateixa persona que estava passejant amb el seu gos pels camps que hi ha als afores de Blanes, a la zona agrícola a tocar del riu Tordera.

L’animal ha caigut a un pou ple d’aigua, que podria tenir més de sis metres de fondària i amb una amplada reduïda, que està mig ocult per la frondosa vegetació que l’envolta. Immediatament que s’ha rebut l’alerta, s’hi ha acostat una patrulla de la Policia Local de Blanes, que ha facilitat la localització exacta del lloc on s’havia produït l’incident, difícil de trobar ja que es troba a camp obert.

El gos s’ha pogut rescatar amb l’ajut de cordes i d’un dels quatre bombers que ha intervingut, que ha accedit a l’interior del pou amb l’ajut d’una escala. Després d’hissar-lo a terra ferma, s’ha lliurat el gos –que estava força espantat i amb les forces malmeses- a la persona que l’acompanyava, qui ha agraït la ràpida actuació dels cossos d’emergència.

Posteriorment, la Policia Local de Blanes ha procedit a barrat i envoltat amb tanques i cinta de balisa tot l’entorn del pou perquè cap altra persona o animal puguin resultar ferits a conseqüència que no vegin el pou, difícil de veure a ull nu perquè està força camuflat per la vegetació. D’altra banda, els efectius policials també tenen previst posar-se en contacte amb el propietari de la finca perquè s’encarregui de la definitiva senyalització per evitar futurs perills.

Fotos: Ajuntament de Blanes