Activitats a Blanes els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre

Divendres 30 de novembre

§ A les 19 hores, al Pg. de Dintre, davant l’Ajuntament: inauguració de la 20a edició del Pessebre Monumental realitzat per l’Agrupació Pessebrista Local i de l’encesa de l’enllumenat de Nadal de la façana de l’Ajuntament, amb l’actuació del Cor Infantil de Sa Carbonera.

§ A les 20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament: acte de presentació de la campanya de l’Agenda Llatinoamericana 2013, a
càrrec d’Albert Quintana, educador i membre de Justícia i Pau. Durant l’acte es projectarà un capítol del documental l’Excusa i es vendran agendes. i organitzat per l’Àrea de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Blanes i les parròquies de Blanes.

§ A les 22,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) concert de Santa Cecília 2012, a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria.

Dissabte 1 de desembre

§ De les 10 a les 20 hores, al casal de joves Morralla Espai Creatiu (Av. de l’Estació, 7 -nau 4), i organitzada pel Club Manga Revolution, amb la col·laboració de l’Associació dels Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes, III Jornada de Manga i Ànime.

Diumenge 2 de desembre

§ De les 9 a les 12 hores, al Camp Municipal de Futbol Pedro Alia Dorado, ubicat al C. de Ca la Guidó, s/núm. Acte de presentació dels equips de l’AD Ca la Guidó per a la temporada 2012-13.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: Dreams Teatre posa en escena La Bella Dorment.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16,): Pianíssimo. Concert per a piano a càrrec de Josep Mª Piguillem. VIII Cicle de Concerts Tardor 2012, organitzat per les Joventuts Musicals de Blanes.