Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes de novembre

Ajuntament de Blanes

Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes previst pel dijous 29 de novembre a partir de les 20 hores a la sala de plens de l’Ajuntament:

I Part resolutiva – Propostes de Secretaria

1. Aprovació de l’acta de la sessió ordinària corresponent al dia 25 d’octubre de 2012 i de l’acta de la sessió extraordinària corresponent al dia 29 d’octubre de 2012.

2. Donar compte de temes d’interès municipal.

Propostes d’acord de la Comissió Informativa d’Hisenda i Patrimoni

3. Modificació de crèdit del Pressupost municipal vigent per la modalitat de crèdit extraordinari .

4. Contracte amb Aigües Ter Llobregat per a l’establiment de les condicions de subministrament del Servei d’abastament d’aigua en alta, aplicables al municipi de Blanes.

5. Declarar com a no disponibles els crèdits previstos per a l’abonament de la paga extraordinària i les pagues addicionals de complement específic o pagues addicionals equivalents del mes de desembre.

Propostes d’acord de la Comissió Informativa General i d’Urbanisme

6. Modificació de l’acord de Ple de 25 d’octubre de 2010 relatiu a la cessió de terrenys a la Generalitat de Catalunya per a la construcció d’una escola d’educació infantil i primària (Escola Sa Forcanera).

7. Ratificació de la dissolució del Consorci Sanitari de la Selva

8. Acceptar la sol·licitud de subrogació del personal del Consorci Urbanístic Portal de la Costa Brava – Illa de Blanes.

9. Atorgament d’ajuts als projectes de solidaritat i cooperació per a l’exercici 2012.

10. Acceptar per part de l’Ajuntament de Blanes amb efectes 1 de gener de 2013, dels actius i passius de la societat Mitjans de Comunicació Municipal de Blanes a 31 de desembre de 2012 i la subrogació i integració del personal.

11. Acceptar els actius i passius del balanç de situació de la societat Habitatges Municipals de Blanes, SA.

II Part de control

12. Moció que presenta el grup municipal d’EUiA-ICV de Blanes amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista.

13. Moció que presenta el grup municipal d’EUiA-ICV a favor del treball digne docent i la qualitat de l’escola pública catalana.

14. Moció que presenta el grup municipal d’EUiA-ICV, per la modificació de les ajudes a façanes que preveuen les ordenances fiscals.

15. Precs i preguntes.