Activitats a Blanes els dies 21, 22 i 23 de febrer

Divendres 21 de febrer

§ De 9,30 a 12,30 hores, amb inici i final a la porta del col·legi, al Pg. de Sta. Bàrbara, i recorregut pel C. de la Font fins al Pg. de Pau Casals i tornada: Rua de Carnaval del Col·legi Cor de Maria.

§ De 10,45 a 12,30 hores, amb inici i final a la porta de l’escola, al C. d’Astúries, i recorregut pels C. de Pablo Neruda, Av. d’Extremadura, C. de Josep Carner, Av. d’Extremadura i C. de Pablo Neruda.: Rua de Carnaval de l’Escola Napoleó Soliva.

§ D’11 a 12,30 hores, amb inici i final a la porta del col·legi, al C. de la Salut, i recorregut pels carrers de Raval i de la Muralla, Pg. de Dintre i C. Ample: Rua de Carnaval del Col·legi Sta. Maria.

§ De 15 a 16,30 hores, amb inici i final a la porta de l’escola, a l’Av. de la Pau, i recorregut pel C. de Mas Enlaire, Rbla. de Joaquim Ruyra i C. de Mas Palou: Rua de Carnaval de l’Escola Sa Forcanera.

§ De 15,15 a 16 hores, amb inici i final a la porta de l’escola, al C. de Lope de Vega, i recorregut pels carrers de Jacint Verdaguer, Joan Alcover, Ramon Llull, Ca la Guidó i Miguel de Cervantes.
Rua de Carnaval de l’Escola Mn. Joan Batlle.

§ De 15,30 a 16,30 hores, al parc urbà de la Pl. de Miquel Martí i Pol, i organitzada per Dipsalut.
Sessió d’exercici físic dirigida per professional expert.

§ A les 22,30 hores, al Casal de Joves de Blanes, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-.
Carnaval Ensorra’t, amb servei de bar a càrrec del Consell Local de Joventut de Blanes i actuació dels grups Punks and Company, Pirat’s Sound Sistema i Sixtus.

Dissabte 22 de febrer

§ A la Pl. dels Dies Feiners, Carnaval Familiar.
– A les 16,30 hores, inflables per a totes les edats i tallers creatius per a la mainada.
– A les 17,30 hores, “Avui fem pop”, espectacle d’animació i ball a càrrec del Grup Orelles de Xocolata.
– A les 18,45 hores, desfilada del concurs de disfresses infantils.
– A les 19,30 hores, lliurament de premis del concurs de disfresses infantils.

Diumenge 23 de febrer

§ A les 17 hores, amb començament a la Rbla. de Joaquim Ruyra (a l’alçada de la Pl. de l’Escorxador) i final a la Pl. dels Països Catalans, i recorregut al llarg de la Rbla. Joaquim Ruyra, Pl. de Catalunya i Pg. de la Marina:  Desfilada de carrosses i comparses de Carnaval.