Millo diu a Blanes que vol un «Parlament que treballi per sortir de la crisi i no d’Espanya»

 

Javier Arenas, Alicia Sánchez Camacho i Enric Millo, avui en el Teatre de Blanes

El cap de llista del PPC per Girona, Enric Millo, ha participat aquest matí a Blanes al míting final de campanya de Girona amb la candidata a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, i el vicesecretari de política autonòmica i local, Javier Arenas. A l’acte han assistit unes 500 persones, que han omplert el Teatre de Blanes, tot i que unes 200 més s’han quedat al carrer sense poder entrar.

En la seva intervenció, Millo ha manifestat que «el dia 26 volem un Parlament que treballi per sortir de la crisi i no per sortir d’Espanya, volem que treballi per crear riquesa, per donar futur a les famílies i no per dividir i enfrontar».

Per això, Millo ha destacat que «aquestes eleccions són molt importants perquè ens juguem el futur d’Espanya i de les futures generacions».

En aquest sentit, Millo ha insistit en que «només hi ha un vot útil per frenar el separatisme i per defensar el sentiment català i espanyol i és el del PPC».

Millo ha demanat als ciutadans que no es quedin a casa perquè «només d’aquesta manera aconseguirem que no es dispersi el vot i omplirem les urnes de convivència».

En referència a CiU, el cap de llista popular per Girona ha explicat que «ha estat una campanya electoral llarga i difícil però no he sentit ni un compromís de CiU». Per Millo, «CiU s’ha passat tota la campanya criticant-nos perquè no té propostes i no pot fer balanç ja que no ha fet res en aquests dos anys i ha convocat aquestes eleccions per tapar la seva mala gestió».

Per això, Millo ha assegurat que «estem aquí els del PPC per dir-los que volem anar tos junts per vèncer els problemes i que Catalunya sí i Espanya també».

Enric Millo també ha tingut unes paraules per la candidata a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, a qui li ha demanat que «no deixis de ser com ets perquè cada dia ens dónes lliçons de responsabilitat, de valentia i de feina ben feta» i ha afegit que «et necessitem, Catalunya i Espanya et necessiten».