Activitats a Blanes els dies 13, 14 i 15 de desembre

Divendres 13 de desembre

§ De 9,30 a 11,30 hores, des de l’Escola Sa Forcanera (Av. de la Pau, 31), fins al Banc dels Músics, al Pg. de Mar, i organitzada per l’Escola Sa Forcanera amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: L’Escola Sa Forcanera marxa per la Marató.

§ De 10,30 a 12 hores, a la Pl. de l’Església i organitzada pel Col·legi Cor de Maria: Cantada de Nadales.

§ De 16 a 20 hores, al Casal de Joves, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-, i organitzat per l’Ajuntament de Blanes: Sense tabús. Parlem de sexualitat.

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults. Amb en David Quesada.

Dissabte 14 de desembre

§ D’11 a 13 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Rítmica Blanes: Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica.

§ D’11 a 14 i de 17 a 20 hores, al tram del C. de Raval entre el C. de la Muralla i la Pl. de la Verge Maria, i organitzats pel Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes: Jocs gegants.

§ A les 17 i 21 hores, a la parròquia Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església, i dins dels actes de commemoració dels 700 Anys de la Parròquia Sta. Maria, l’Esbart Joaquim Ruyra posa en escena l’espectacle Tornem a Casa XXL, acompanyats de la Cobla La Flama de Farners i del Cor de Cambra Sota Palau.

§ De 17 a 19 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat pel Club Esportiu Blanenc de Gimnàstica Rítmica: Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica.

§ A les 17,30 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzat pel Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes: Conta contes amb l’Eva González.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), Nabac Grup posa en escena l’espectacle musical Records per a tu.

Diumenge 15 de desembre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ De 10 a 19 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample, i organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Parada de venda de llibres de segona mà.

§ A les 11 hores, a la sala García-Tornel (Ample, 11), lliurament de trofeus i premis del 46è. Concurs Ornitològic Lliga Catalana de Canaricultura.

§ D’11 a 14 hores, a la Platja Central, a l’alçada del Bancs dels Músics, i organitzats pel Col·legi Sta. Maria amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Tallers i Jocs Esportius a la Platja.

§ D’11 a 14 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Shorei – Ryu: Festival de Nadal de Kenpo 2019.

§ D’11,15 a 13,15 hores, al Casal Cívic Benet Ribas (Pl. d’Espanya, 3), organitzat per l’Associació Colectivo Dona Terra, com a acte de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones. Conte amb cançons: Dona sense mans.

§ D’11,45 a 14 hores, per diversos carrers de Blanes Centre, i organitzada per l’Associació de Manaies de Blanes amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Cercavila de Manaies per la Marató (adults i iuniores).

§ A les 12 hores, amb sortida des de la Pl. dels Països Catalans i fins a la Pl. d’Espanya, i organitzada per l’Esbart Joaquim Ruyra: Cercavila d’Es Tió.

§ De 16 a 20 hores, a la seu de l’Associació Colectivo Dona Terra, ubicada al C. de l’Or, 2-bis, i organitzat per la pròpia entitat, com a acte de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones. Taller per a dones: “La meva pròpia veu”.

§ A les 18 hores a la parròquia Santa Maria espectacle a benefici dels 700 Anys de la parròquia de Santa Maria: La Dansa: el llenguatge secret de l’ànima a càrrec de l’Escola de Dansa Daina / Preu de l’entrada: 8 euros