Activitats a Blanes els dies 26, 27 i 29 d’octubre

Divendres 26 d’octubre

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) , i dins l’espai L’hora del conte: «Poca broma amb els bolets», amb la Sessi Sitjà.

§ De les 18,30 a les 20,30 hores, al Casal Civic Blanes – Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1-3), Xerrada: Comunicació no violenta, organitzada per l’entitat Espai Familiar.

 

§ A les 19,30 hores, Inauguració a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2) de l’exposició fotogràfica: CATARG, el país delssomnis., i organitzada per l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes. Es podrà visitar fins al 24 de novembre. Horari: Dimarts i dimecres, de 10 a 13 hores. Dijous, divendres i dissabtes, de 10 a 13i de 16 a 20 hores. Divendres, 26 d’octubre, a les 19,30 hores,inauguració.

Dissabte 27 d’octubre

§ A les 11 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, El Club de lectura de Sant Vicenç de Montalt sobre l’obra de Bolaño «La pista de hielo».

§ De les 11,30 a les 13 hores, a la Pl. d’Espanya, Balls de saló i country organitzats per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes.

Diumenge 28 d’octubre

§ De les 9 a les 13 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes, Festival de portes obertes de Judo i Jiu-Jitsu. Organitzat pel Club Judo Blanes.

§ De les 10 a les 13 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, Desfilada solidària canina dels animals del Centre d’Acollida d’Animals de la Selva, amb l’objectiu que la gent els adopti. Organitzada pel Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu i el Consell Comarcal de la Selva.

§ Aplec Votiu de Sant Rafel al Santuari del Vilar
– A les 11,15 hores, sortida d’autocar de Pl. de Catalunya cap al Vilar, per assistir al Vot de Vila.
– A les 12,15 hores, Conferència “Els santuaris marians: present i futur”, a càrrec de Mn. Salvador Batalla, rector de Santa Susanna.
– A les 13 hores, lectura del Vot de Vila, tradició que es manté des del 24 d’octubre de 1795. Tot seguit ofici solemne d’acció de gràcies amb assistència d’autoritats i l’Obreria del Vilar. Després de l’ofici, aperitiu al porxo del Santuari.
– A les 14,30 hores, tornada de l’autocar a Blanes.

§ A les 19 hores, a l’Auditori del Centre Catòlic, ubicat al C. de Roig i Jalpí, 16, Concert de música clàssica a càrrec d’Anna Quiroga (arpa). Organitzat per les Joventuts Musicals de Blanes.