Activitats a Blanes els dies 18 i 20 d’octubre

Divendres 18 d’octubre

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula, per a jove i adults a partir de 8 anys, amb en David Quesada.

§ A les 21 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 10a. edició dels Docus a la Fresca, Projecció del documental Llibertats empresonades.

Diumenge 20 d’octubre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ De les 9 a les 19 hores, a la plaça Onze de Setembre, organitzat per l’Associació Cultural Joan Comorera: Festa de la Tardor. Paella i música en viu.

§ De les 10 a les 13 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzat pel Club Rítmica Blanes: Campionat de Catalunya de Conjunts Nivell 8.

§ De les 12 a les 14 hores, al Passeig de Mar (a l’alçada del pàrking SABA), organitzat pel Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes: Diada Castellera. En cas de pluja es realitzaria a la Parròquia Santa Maria.

§ A les 16 hores, a la Plaça dels Dies Feiners, organitzat pel Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes: Concert de petit format a càrrec de Miquel del Roig amb motiu de la Diada Castellera. En cas de pluja es realitzaria a l’Esbarjo Parroquial.