Activitats a Blanes els dies 4, 5 i 6 d’octubre

Divendres 4 d’octubre

§ De 10 a 13 hores, al Servei de Rehabilitació Comunitària (Av. d’Europa, 12), i amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental: Jornada de Portes Obertes.

§ A les 18 hores, a la Biblioteca ComarcaL (Pg. de Catalunya, 2) Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ A les 19,30 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (Roig i Jalpí, 16), presentació a Blanes de l’ONG gironina Health Us Nepal (Salut pel Nepal).

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 10a. edició dels Docus a la Fresca: Projecció dels documentals El darrer mestre d’aixa (2011), realitzat per Raúl Busquets, i Fem teatre (2018), de Maria Sola i Xavi Gámez.

Dissabte 5 d’octubre

§ De 16 a 19 hores, a la Pl. de l’Església, i dins dels actes de commemoració dels 700 Anys de la Parròquia Sta. Maria: Festa infantil amb castells inflables, pintacares, gimcana i xocolatada.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), l’Associació Cultural ActivArte presenta Homeless, el musical social.

Diumenge 6 d’octubre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ A les 10 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de la Pl. de Catalunya. Blanes, visites guiades: Ruta Ermites, en català.