Activitats a Blanes els dies 20, 21 i 22 de setembre

Divendres 20 de setembre

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) Club de Jocs de Taula per a nens a partir de 7 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ Amb inici al Pg. de Dintre i organitzada per l’Ajuntament de Blanes, SOS La Nit serà Violeta (manifestació nocturna).
– De 18 a 20 hores, punt lila (informació i sensibilització en violències masclistes).
– A les 20,30 hores, concentració.
– A les 21 hores, manifestació amb recorregut pels carrers Ample, de Raval i de la Muralla i pel Pg. de Dintre.

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 10a. edició dels Docus a la Fresca, organitzats per l’Associació Cultural La Focal i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Blanes: Projecció del documental Me llamo violeta, de David Fernández de Castro i Marc Parramón.

Dissabte 21 de setembre

§ De 9,30 a 14,30 hores, al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Blanes, ubicat a l’Escola SAFA, a l’Av. de l’Estació, 43, i organitzada pel Servei de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Blanes: Jornada de formació sobre diversitat sexual i de gènere.

§ A les 19 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de la Pl. de Catalunya: Ruta Vescomtes de Cabrera, en castellà.

§ Sopar popular i cantada d’havaneres organitzats per l’AAVV de S’Auguer, al C. de Sant Pere Pescador.
– A les 20 hores, sopar popular.
– A les 22 hores, cantada d’havaneres amb el grup Cabotatge.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26) el tenora Jordi Molina presenta el seu treball discogràfic més compromès “Retrat en groc”.

Diumenge 22 de setembre

§ A les 9 hores, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva de Blanes, dos recorreguts per boscos del terme municipal de Blanes (El Vilar) de 20 km. i de 30 km., i organitzada pel Club Ciclista Blanda Spartans: La Espartana 2.0 (curses de bicicletes de muntanya).

§ De 9,30 a 11 hores, a la Platja dels Capellans – Punta de Santa Anna, i organitzat per Mola Mola Club d’Escafandrisme: XVIII Fotosub Vila de Blanes.

§ A les 9,30 hores, amb sortida des del Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i dins dels actes de celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat: Caminada Popular de Marxa Nòrdica.

§ A les 19,30 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, audició de sardanes a càrrec de la Cobla la Bisbal Jove.