La CUP de Blanes explica avui per què es presenta a les eleccions del 25-N

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Blanes celebra avui a les 20,30 hores un acte públic a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes. Durant l’acte membres de CUP explicaran la situació política actual, amb una intensa retallada de drets socials i serveis públics (habitatge, sanitat, etc). També es tractarà la demanda d’avançar cap a la independència per part d’un sector cada vegada més important de la societat catalana.

Tot plegat, ha accelerat un debat al si de la CUP que va culminar en una Assemblea Nacional, celebrada el passat dissabte dia 13 d’octubre a Molins de Rei, on la militància de l’organització va ratificar la decisió de presentar una candidatura a les eleccions del proper 25-N.

Després de setmanes d’intens debat, tant a nivell intern com a través d’assemblees obertes celebrades arreu del territori, la CUP convida a tothom per explicar i debatre conjuntament la proposta que volen portar al parlament de Catalunya per oferir una alternativa clara des de l’independentisme i des de l’esquerra.