Celebració per la col·locació de 30 jardineres en un cèntric carrer de Blanes

  • S’ha reforçat l’aspecte peatonal del carrer

    Els establiments han celebrat avui una acció promocional amb diversos ingredients

Al llarg de tota la jornada d’avui tothom qui s’ha passejat per la part alta de la Rambla Joaquim Ruyra de Blanes tenia l’oportunitat de gaudir d’alguna de les accions promocionals que s’han organitzat en aquest indret. Es tractava de celebrar el canvi d’imatge que s’ha fet a l’eix comercial Alt Ruyra, principalment amb la instal·lació de 30 jardineres que s’han estrenat avui per embellir aquest tram de carrer tallat al trànsit rodat des de fa gairebé un any per motius de seguretat.

Una de les activitats que s’han fet aquest matí

Al llarg del matí hi ha hagut sessions de kunkalini-ioga, gimnàstica revitalitzadora i una carpa on s’ha estat fent massatges de reflexologia podal. D’altra banda, la mainada també s’ha pogut entretenir amb un inflable que ha estat prou concorregut al llarg de tota la jornada.

Durant tot el dia hi ha hagut nombroses persones que han aprofitat les compres del matí per gaudir d’algunes d’aquestes accions promocionals.

La celebració ha culminat a les set de la tarda amb un sorteig de lots de regals oferts pels establiments que han participat a la campanya de promoció. La festa s’ha organitzat comptant amb el suport de l’Associació de Comerciants Tot Blanes (ATB) i l’Ajuntament de Blanes.

Fa un any que es va tancar al trànsit aquesta part de la Rambla Joaquim Ruyra

Pel que fa als comerços que han participat en la millora del carrer són: Bar La Parra, Fashion Moda, Locutori Thangalanga, Casa Ametller, Al-Paris, Carnisseria Anur, Viajesland, Forn de pà l’Espiga, Ferba, Farma-Futur, Ferblanda, Druni, ONCE, Cafè La Trobada, In-Pharma, Dietètica La Salut, Fruites i Verdures Cabrera, Schlecker, La Botiga del Regal, Núvies Àngela, Tapisseria Calvet, Toldos l’Innovació, Bed’s, Joika Perruquers, Serveis Immobiliaris Comas i Blanes.Com.