Nou èxit de la marxa lúdica i esportiva ‘IV Color Blanes X Runners’ a Blanes

Joaquim Llorens i Garangou

La tarda-vespre d’aquest passat diumenge va tenir lloc la IV Color Blanes X Runners, que aplega sempre una gran quantitat de públic: blanencs i visitants que comparteixen l’afició per passar-s’ho bé alhora que fan esport.

Organitzada amb la suma d’esforços de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes i el suport indispensable del Grup Fondistes, el Club Triatló i el Centre Excursionista, la marxa va omplir el circuit urbà per on va transcórrer de festa, color i –sobretot- el bon rotllo que transmet la gent que hi participa.

Un nombrós grup de persones van participar en l’esdeveniment, i no es van arronsar ni un xic malgrat, tot just acaba de començar, va caure un xàfec de pluja. Gent de totes les edats van fer el recorregut de tres quilòmetres per un circuit urbà que transcorre principalment arran de mar. Al llarg de la marxa popular membres i voluntaris de l’organització s’encarregaven d’anar tirant pols de diferents colors des d’una sèrie de punts marcats en el recorregut.

A diferència dels tres darrers anys, la principal novetat d’enguany va ser que, un cop s’arribava al punt final –situat a la platja del centre de Blanes- ja no es tiraven més colors. Els esperava en canvi una espectacular Festa de l’Escuma que va incloure una pluja d’obsequis en forma d’snacks, gominoles, llaminadures i fins i tot tres tikets cedits per Paddle Surf Blanes-The Sup Paradise per poder provar l’experiència de manera gratuïta.

La marxa lúdica i esportiva va sortir des del Passeig de Mar a les 7 de la tarda, i la festa va finalitzar cap a 2/4 de 9 de la nit. Val a dir que totes les persones participants, a banda de passar una bona estona de festa i esport, també van contribuir a recollir la brossa dipositada a la platja de Blanes. D’aquesta manera, gràcies a la col·laboració ciutadana, els efectes que va tenir la festa final a la sorra van ser mínims.