Joaquim Torrecillas és elegit president de CDC a Blanes

Joaquim Torrecillas

Joaquim Torrecillas Carreras, regidor de CiU a l’Ajuntament de Blanes, va ser elegit el passat dilluns en l’assemblea d’afiliats de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de Blanes president de l’agrupació local, càrrec que exercirà durant els propers quatre anys.

L’elecció de Torrecillas s’ha demorat diversos mesos ja que el passat mes de març es va celebrar a Reus el congrés de CDC i en setmanes posteriors es va iniciar el procés de renovació de càrrecs del partit a nivell local i comarcal.

Torrecillas succeeix en el càrrec a Jaume Sagrega, que l’estat el president de l’agrupació local durant els últims vuit anys. En una entrevista que publica l’últim número de la revista Cel Obert, que es distribuirà aquesta setmana, Torrecillas manifesta que li motiva liderar el partit a la ciutat perquè vol «fer un servei al partit. El temps i l’experiència acumulada primer com a militant de base i després com a regidor, penso que em poden ajudar a marcar les línees estratègiques del partit en els propers mesos, i també, amb el treball i la implicació d’un ampli grup de militants totalment competents i compromesos amb CDC a Blanes que m’acompanyaran en aquest viatge».

Des del mes de juny de 2011, quan es va constituir a l’Ajuntament el Consistori resultant de les eleccions municipals, els cinc regidors del grup municipal de CiU han manifestat un perfil baix pel que fa a la seva tasca de primer partit de l’oposició local. Durant els plens de l’Ajuntament, la majoria de vegades ha fet costat a l’equip de govern o bé s’ha abstingut.