Amelló (Cs): ‘Reivindicarem la targeta sanitària única perquè tots els espanyols tinguin els mateixos serveis’

Al centre de la imatge, Héctor Amelló amb el regidor blanenc de Cs Sergio Atalaya

El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha anunciat que “reivindicarem la targeta sanitària única” per a tota Espanya perquè “tots els espanyols mereixen tenir els mateixos serveis més enllà del seu lloc de residència”.

Així ho ha comentat aquest matí en el municipi de Blanes, on ha assistit a un esmorzar amb afiliats i simpatitzants als quals també els ha assegurat que “una de les prioritats de Ciutadans per a Blanes serà aconseguir que el CAP ll pugui obrir el seu servei d’urgències 24 hores”.

Amelló ha lamentat que una població com Blanes no disposi d’un servei d’urgències ambulatòries 24 hores perquè això, entre altres coses, implica sobrecarregar les urgències de l’hospital comarcal.

El candidat de Cs va visitar el campament que els Manaies de Blanes han muntat al Passeig de Mar

D’altra banda, el candidat taronja ha indicat que una altra de les mesures sanitàries de Ciutadans serà “la implantació d’un calendari únic de vacunació” i la creació d’“un historial digital unificat per a tots els espanyols”. Amelló ha indicat que “la sanitat ha de ser igual per a tots els espanyols”.

Després de la visita a Blanes, el candidat taronja, al costat del candidat al Senat per Girona, Bernat Doria, s’han desplaçat a Peratallada per a assistir a una reunió amb els membres de la candidatura municipal de Forallac.

Reunió a Blanes amb el afiliats i simpatitzants de Cs

Fotos: Ciutadans Girona