Missa de celebració del 50è aniversari de la parròquia Sagrada Familia de Blanes

El bisbe de Girona amb en Joaquim, en Javi, la Maria del Mar i la Cristina / Foto: Montserrat Moraleda

Ahir diumenge seguint amb els actes de celebració del 50è Aniversari de la parròquia Sagrada Familia de Blanes s’ha celebrat una missa concelebrada pel bisbe de Girona Francesc Pardo Artigas.

Durant la cerimònia dos nois i dos noies de la parròquia -en Joaquim, en Javi, la Maria del Mar i la Cristina- han rebut la força de l’esperit pel sagrament de la Confirmació.

L’església plena de bat a bat ha acollit aquesta solemne eucaristia per commemorar els 50 anys, i ha estat un orgull poder comptar amb la presencia del bisbe, que per primera vegada la visitava.

Actuació dels nens i nenes de l’escola de dansa de l’Esbart Joaquim Ruyra / Foto Montserrat Moraleda

A la sortida de la celebració el grup dels petis del Esbart Joaquim Ruyra ens ha delitat amb diferents balls, i tot seguit s’ha fet un piscolabis a la mateixa plaça. Els actes s’han tancat amb una projecció de fotografia i vídeo que s’ha realitzat a les 17 hores al teatre.

Aquest petit muntatge, recollia fotos i vídeos cedides per diferents persones del barri on es veuen les diferents activitats dutes a terme al llarg d’aquest anys.

Seguidament s’ha projectat un vídeo de l’estada al Togo del grup de  les 13 persones que aquest estiu s’han desplaçat,

Membres del Grup Ama Blanes / Foto: Montserrat Moraleda

per conèixer “in situ” els projectes que es duen a terme allà.

La tarda a finalitzat amb les cançons del Grup Ama Blanes que ens han acompanyat posant el punt i final al seguit d’actes que s’han dut a terme al llarg d’aquest cap de setmana. Gràcies a tots per participar.