Activitats a Blanes els dies 1, 2 i 3 de març

Divendres 1 de març

§ De 9,30 a 13,30 hores, des dels seus respectius centres fins al Banc dels Músics, al Pg. de Mar.
Rua de Carnaval dels alumnes dels instituts Sa Palomera, S’Agulla i Serrallarga.

§ De 10,45 a 12,30 hores, per carrers del veïnat de la Plantera: Rua de Carnaval dels alumnes de l’escola Napoleó Soliva.

§ A les 11 hores, per diferents carrers de Centre Vila: Rua de Carnaval dels alumnes del col·legi Sta. Maria.

§ A les 15,15 hores, per diferents carrers del veïnat de Ca la Guidó: Rua de Carnaval dels Alumnes de l’escola Mn. Joan Batlle.

§ A les 15,15 hores, per diferents carrers del veïnat de Mas Enlaire: Rua de Carnaval dels alumnes del col·legi Sa Forcanera.

§ De 15,30 a 16,30 hores, per diferents carrers del veïnat de Mont-Ferrant: Rua de Carnaval dels alumnes del col·legi Cor de Maria.

Dissabte 2 de març

§ A les 11 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2).
Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ A les 11,30 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), ’inauguració de l’exposició “8 fotògrafs, 8 visions”, amb treballs de Montse Guzmán, Jordi Masbernat, Juan Laguna, Joan Membrives, Adolf Gómez, Jonathan Carrasco, Carlos Girona i Josep Recio.

§ De 17 a 20,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: Carnaval 2019. Jocs i inflables per a totes les edats, espectacle de música i ball amb el grup d’animació “Rovell d’Ou” i Concurs Infantil de Disfresses.

§ A les 20,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per la Casa de Andalucía de Blanes, com a acte de celebració del Día de Andalucía : “30 Años Carloteando”, amb “Las Carlotas”, i actuacions dels “Cuadros de Baile” de la Casa de Andalucía de Blanes.

Diumenge 3 de març

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ A les 12 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per l’Ajuntament de Blanes i l’Agrupació Sardanista de Blanes: Audició de sardanes a càrrec de la Banda-Cobla del Col·legi Sta. Maria.

§ A les 17 hores, amb començament a l’Av. de Joan Carles I i final a la Pl. dels Països Catalans, i recorregut pel C. de la Riera Alta, Rbla. de Joaquim Ruyra, Pl. de Catalunya i Pg. de la Marina.
Desfilada de carrosses i comparses de Carnaval.