L’Oficina de Català de Blanes ofereix 14 cursos per a adults

Les matriculacions es poden fer fins al 25 de setembre

L’Ajuntament de Blanes, a través de l’Oficina de Català, ha iniciat les matriculacions per al curs 2012-2013, que ofereixen una àmplia i variada oferta de cursos de català per a adults, des dels nivells bàsics d’acolliment lingüístic –que són gratuïts-, fins al nivell superior (nivell D). El primer quadrimestre del curs, l’Oficina de Català de Blanes ofereix 14 cursos presencials, dels quals cinc són de nivell bàsic, dos d’elemental, tres d’intermedi i tres altres de suficiència i un curs de nivell superior.

D’altra banda, també hi ha la possibilitat de fer cursos semipresencials dels nivells intermedi i suficiència, així com estudiar el nivell superior a distància. El curs passat l’Oficina de Català de Blanes va atendre 1.115 alumnes de nacionalitats ben diverses, sobretot d’Amèrica del Sud, però també de Gàmbia, Senegal, el Marroc, Romania, Alemanya i altres països d’Europa.

Les matriculacions s’han començat a fer aquesta setmana; els tres primers dies ho podien fer els antics alumnes, i des de dijous i fins al 25 de setembre, els nous estudiants. Les inscripcions es fan a la Casa de la Cultura els matins de 9:30 fins a les 11 hores i les tardes de dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19 hores. Pel que fa a les classes, se’n faran tant a la seu de l’Oficina de Català (a la Casa de la Cultura) com a l’antiga escola SAFA, a la carretera de l’Estació.

Els cursos començaran el 8 i 9 d’octubre i finalitzaran el 6 i 7 de febrer de 2013. Ho faran tots llevat el de nivell D que, com que és anual i de 90 hores, comença a l’octubre i acaba el 14 de juny. Hi haurà un segon període de matrícules per al quadrimestre febrer-juny 2013 l’última setmana de gener, des del dia 28 fins al 3 de febrer.

Més informació: Tel. 972 358 555