Activitats a Blanes els dies 8, 9 i10 de febrer

Divendres 8 de febrer

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2 9, Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

Dissabte 9 de febrer

§ De 8 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Rítmica Blanes: 1a. Copa Catalana Individual i Conjunts Nivell VII.

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal  (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada per Agrupació Artística Aragonesa de Blanes i Comarca: projecció del documental Gurs, Historia y Memoria, de Verónica Saenz.

Diumenge 10 de febrer

§ De 10 a 12,30 hores, amb punt de trobada davant de l’escola Napoleó Soliva (Astúries, 13), i organitzat per l’Ajuntament de Blanes: Fem Barri, veïns i veïnes de la Plantera. Recorregut participatiu per la Plantera.

§ A les 18 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (Roig i Jalpí, 16) recital: Un Ram de Poemes, Imatge i Música. Poemes de diferents autors amb especial homenatge a Marius Sampere.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26) posta en escena de Yo sobreviví a la EGB, un espectacle de Jordi Merca.