Activitats a Blanes els dies 25, 26 i 27 de gener

Divendres 25 de gener

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2,), hora del conte: El porquet que volia veure el món des de dalt, amb Animamundi. Seguidament, acte de lliurament de Diplomes de Lector als nens i nenes del programa Nascuts per Llegir que han fet 3 anys al llarg del 2018.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins dels actes de celebració de la Quinzena per la Pau, lliurament dels Fons als Projectes de Cooperació amb el Tercer Món.

Dissabte 26 de gener

§ De 9 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Bàdminton Blanes Club: prova del Circuit Català de Bàdminton.

§ A les 18 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament, (Pg. de Dintre, 31), amb motiu de la commemoració del Dia Mundial en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust: presentació del llibre Las siete cajas, amb Dory Sontheimer i Eduardo Martín de Pozuelo.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) el grup Xiroia, dirigit per Pep Alum, posa en escena B de Boesia, peça teatral que recull textos de Brecht, Brossa, Bolaño, Borges…, interpretats pels veterans actors del grup.

Diumenge 27 de gener

§ De 9 a 14 hores, amb sortida i arribada al Paratge del Vilar, i organitzat pel Cente Excursionista de Blanes: IX Passafred.

§ A les 12 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i organitzada per l’Ajuntament de Blanes amb motiu de la commemoració del Dia Mundial en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust: lectura de manifest.

§ A les 13 hores, a la sala d’actes del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 169, lliurament dels premis del LXXXIX Concurs de Pessebres de l’Agrupació Pessebrista de Blanes.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), El grup Xiroia, dirigit per Pep Alum, posa en escena B de Boesia, peça teatral que recull textos de Brecht, Brossa, Bolaño, Borges…, interpretats pels veterans actors del grup.