Activitats a Blanes els dies 21, 22 i 23 de desembre

Divendres 21 de desembre

§ De 9 a 21 hores, als carrers Ample i de la Muralla, al tram sud del C. de Raval,  i a la Pl. d’Espanya: Fira de Sant Tomàs. 

§ De 10 a 14 i de 16 a 20 hores, a la planta baixa de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) i organitzada pel Banc de Sang i Teixits: Jornada de donació de sang. 

§ De 16 a 17 hores, al Casal Cívic Blanes – Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1 – 3): Taller de defensa personal”per a dones. 

§ A les 18,30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i organitzat per l’Ajuntament de Blanes, el Consell Comarcal de la Selva, NORA i l’Agència de Residus de Catalunya: Taller de compostatge. 

Dissabte 22 de desembre 

§ D’11 a 13 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Esportiu Blanenc Gimnàstica Rítmica: Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica

§ A les 12 hores, al vestíbul de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Cantem nadales amb barretina i samarra amb la coral de petits del barri de Sa Carbonera. 

§ De 17 a 20 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Shorei – Ryu: Festival de Nadal de Kenpo 2018. 

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i a benefici de Mifas: Records per a tu amb el Grup Nabac. 

§ A les 19 hores, per diferents carrers de  Centre Vila: Nadales al Carrer, amb el Cor de Cambra Sota Palau. 

Diumenge 23 de desembre 

§ A les 12,30 hores, a la Pl. d’Espanya: Tradicional Concert de Nadal, a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria. 

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes,  (C. Ample, 26) Posta en escena de l’espectacle de dansa El Trencanous