Celebrat a la Ciutat Esportiva de Blanes un campionat de futbol sala

La Ciutat Esportiva Blanes ha estat durant el cap de setmana la capital del futbol sala base a través dels 8ens Campionats Comarcals de Seleccions de Futbol Sala que s’hi ha allotjat. 

L’alcalde de Blanes i regidor d’Esports, Mario Ros, acompanyat del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle, van encapçalar la cerimònia oficial de cloenda que va tenir lloc ahir diumenge a primera hora de la tarda. Després d’uns breus parlaments, va arribar el moment més esperat per tothom: el lliurament de trofeus als quatre primers classificats de cada categoria que van entregar tant Ros com Calle, així com directius, delegats i seleccionadors catalans de l’LCFS, i la regidora de l’Ajuntament de Blanes, Marian Anguita. 

Així, en la categoria de benjamins masculina el campió ha estat l’equip del Barcelonès Nord; en alevins masculí el Baix Llobregat; en infantil femení la selecció del Baix Llobregat-Catalunya Central; en infantil masculí el Barcelonès Nord; en cadet femení la selecció de Girona-Maresme-Vallès Oriental-Osona; i finalment en cadet masculí l’equip del Barcelonès Centre. Un cop enllestit el lliurament de copes es va fer una monumental fotografia de família amb tots els implicats en la competició. 

Els campionats es van encetar dissabte passat amb la participació de 60 seleccions comarcals d’arreu de Catalunya i d’Andorra. L’endemà diumenge la jornada va continuar amb els partits de les 24 seleccions que s’havien classificat per a la fase final, ja que calia dirimir la classificació definitiva. Aquesta ha estat la vuitena edició consecutiva en què la competició s’ha allotjat a la Ciutat Esportiva Blanes, un equipament que, una vegada més, des de la Federació Catalana de Futbol han elogiat per la seva idoneïtat i capacitat. 

Fotos: Ajuntament de Blanes