Activitats a Blanes els dies 23, 24 i 25 de novembre

Divendres 23 de novembre

§ De 16 a 17 hores, al Casal Cívic Blanes – Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1 – 3), i organitzat pel propi Casal Cívic Blanes – Can Borell: Taller de defensa personal per a dones. 

Dissabte 24 de novembre 

§ A les 18 hores, al local de l’Associació de Dones Artesanes de Blanes (C. del Mercat, 2), i dins dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones: Taller de mandales teixides, a càrrec de l’artesana Marta Sola. 

§ A les 19 hores, a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge (C. de Mas Enlaire, 3), i organitzada per l’Assemblea Antipatriarcal Sa Pedra Foguera, dins dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones: performance Rebentades a càrrec del grup teatral Ralek i posterior lectura de manifest. 

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i amb taquilla inversa: concert de Santa Cecília (patrona de la música), a càrrec del Cor de Cambra Sota Palau, de Blanes, i les Veus del Vallès de la Societat Coral El Vallès, de Ripollet. 

Diumenge 25 de novembre

§ A les 12,40 hores, amb sortida de la Pl. de la Sagrada Família i fins a la Pl. d’Espanya, amb recorregut pels carrers de la Salut, de Jaume Ferrer, de Raval i de la Muralla i pel Pg. de Dintre, i com a acte de celebració de la Festa del Músic: Cercavila de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria i petit concert a peu dret. 

§ A les 13 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes, dins dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones: concentració i lectura de manifest. 

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: Inspira Teatre posa en escena l’espectacle de música i titelles L’Ornet vol cantar