Clients del Càmping Blanc d’Eivissa es manifesten davant l’Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Un grup de clients del Càmping Blanc d’Eivissa de Blanes s’han manifestat avui al migdia davant l’edifici consistorial. Reclamen poder-se quedar a l’establiment turístic, i han protestat per l’ordre de tancament dictada per l’Ajuntament de Blanes el passat mes d’octubre per l’ampliació il·legal que es va fer en aquest establiment turístic fa molts anys. 

El consistori blanenc va emetre un edicte en què se li comunicava als responsables del càmping perquè tanquessin l’ampliació de les instal·lacions, i els donava com a termini el 21 de novembre. Si aquest dia no ho han fet de mutu propi els propietaris, l’Ajuntament de Blanes se n’haurà d’encarregar. 

Els manifestants han remarcat que desconeixien tota la problemàtica, i que precisament tenen llogades les seves parcel·les a la part del càmping que s’haurà de desmantellar. Amb tot, també han explicat que els propietaris han comunicat als campistes la possibilitat que el tancament es pugui posposar fins l’any vinent.

Segons els clients del Càmping Blanc d’Eivissa, els responsables de l’establiment demanaran una pròrroga perquè el tancament no s’hagi de fer efectiu el 21 de novembre. En aquest sentit, però, a l’Ajuntament de Blanes no li  consta que s’hagi entrat cap petició per demanar més temps per dur a terme el desmantellament, i a més caldrà estudiar-ho amb detall. 

La concentració s’ha allargat durant una hora, i les consignes més corejades han estat “No ens mourem”, així com “El càmping unit mai serà vençut”. D’altra banda, la majoria duien cartells i pancartes amb diversos missatges, com ara “Volem seguir gaudint de Blanes” o bé “Tota una vida en família. Jo em quedo”. També hi havia una pancarta en agraïment als tres partits polítics –PSC, PDeCAT i PP- que van recolzar la possibilitat que la zona ampliada tant d’aquest càmping com del Bella Terra es poguessin legalitzar amb l’aprovació del nou POUM.