Activitats a Blanes els dies 19, 20 i 21 d’octubre

Divendres 19 d’octubre

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, núm. 26), actuació de Blanes Brass Quintet. Una formació diferent per dur a terme música de tots els estils i ritmes.

§ De 16 a 17,30 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. Roig i Jalpí, núm. 16), organitzat per l’Associació Catalana de Parkinson de Blanes La Selva-Alt Maresme, xerrada: Com preparar la visita amb el neuròleg. La xerrada comptarà amb la intervenció de la doctora Berta Solano, coordinadora de la unitat de trastorns del moviment de l’Hospital Sta. Caterina/Hospital Josep Trueta de Girona.

§ A les 20,30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament(Passeig de Dintre, núm. 31), acte promogut per l’Associació Catalana pels Drets Civils, presentació del llibre Abans ningú deia t’estimo. Amb la intervenció de dues de les seves autores: Laura i Marta Turull i el portaveu de Junts per Catalunya al Parlament, Eduard Pujol.

Dissabte 20 d’octubre

§ A les 11 hores, a la Sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Passeig de Catalunya, núm. 2), Club de Jocs de Taula per nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada. Places limitades. Inscripcions a la biblioteca durant la sessió.

§ A les 18 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Passeig de Dintre, núm. 31), organitzat per l’Associació Cultural Joan Comorera: presentació del llibre Empantanados, escrit per Joan Coscubiela, sindicalista i exdiputat del Parlament de Catalunya. L’acte també comptarà amb la periodista Amaranta Gibert. Al final de l’acte el públic assistent podrà compartir cafè i pastes amb l’autor.

Diumenge 21 d’octubre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera, mercat d’articles de segona ma La Ganga.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, núm. 26), espectacle Bona Gent, amb Quim Masferrer.