Demà es tallarà el carril d’entrada a Blanes de la GI-600 per les obres prèvies a la rotonda de Ca la Guidó

Tram de la carretera que es tallarà

A partir d’aquest dimarts 18 de setembre i durant tres mesos quedarà tallat un tram del carril d’entrada a Blanes per la Carretera de Blanes a Tordera, la GI-600. La restricció viària s’ha de fer amb motiu de les obres de millora i ampliació de la xarxa pluvial de Ca la Guidó-Mas Carolet, el pas previ per a la construcció de l’esperada Rotonda de Ca la Guidó. 

El tall afectarà el carril de baixada de la Carretera d’Accés a la Costa Brava, des de l’alçada del Carrer Mas Florit fins la Rotonda dels Focs, situada a la cruïlla entre les carreteres GI-600 i GI-682. L’altra carril de sortida de la Carretera de Tordera –el de pujada- no resultarà afectat. Per tant, a partir del 18 de setembre per accedir a Ca la Guidó caldrà fer-ho a través del desviament provisional per obres. 

Plafon informatiu

Avui dilluns s’han estat instal·lant diversos cartells i plafons per informar sobre la mesura, així com el desviament amb la ruta a seguir. A la cruïlla de la GI-600 amb el barri de Ca la Guidó caldrà continuar per l’Avinguda d’Europa, girar a la Rotonda Mas i Murtra de la GI-682, seguir per la Carretera d’Accés a la Costa Brava fins la Rotonda dels Focs i continuar pel carril de pujada de la GI-600. 

Plafon informatiu

Les obres de millora de la xarxa pluvial segueixen a bon ritme 

Les obres de millora i ampliació de la xarxa vial de Ca la Guidó-Mas Carolet van començar el passat 3 de setembre, i es tracta d’un projecte valorat en 212.635 euros, redactat els serveis tècnics municipals en coordinació amb Aigües de Blanes, que s’encarreguen de la seva execució, i es finançarà amb càrrec a la quota d’inversions de la xarxa de clavegueram.

Obres de la xarxa pluvial

L’execució es calcula que s’allargarà uns tres mesos aproximadament, de manera que podrà estar enllestida entre finals d’aquest 2018 i principis del 2019. 

Els serveis tècnics han determinat que aquesta remodelació ha d’efectuar-se abans de la rotonda per evitar duplicar despeses de pavimentació i utilitzar el finançament disponible amb la màxima eficàcia. Es tracta de la fase prèvia necessària per executar posteriorment la remodelació de la Carretera de Blanes a Tordera en el tram que passa per Ca la Guidó-Mas Carolet, on s’hi construirà la futura rotonda.

Fotos: Ajuntament de Blanes