‘La Revuelta’, ‘Alademoska’, ‘Doble Malta’ i ‘La Clave’, actuen avui al ‘Kalaguirock Summer’ de Blanes

La Clave

Aquesta nit nit tothom qui tingui ganes de passar una vetllada musical té l’oportunitat de fer-ho gaudint de la primera edició del festival de música ‘Kalaguirock Summer’. S’allotjarà a la Plaça dels Països Catalans de Blanes a partir de les 8 del vespre, i s’allargarà fins les dues de la matinada amb quatre grups en cartell. 

Plantejat com una mostra de rock local amb convidats de luxe, el festival ‘Kalaguirock Summer’ és la versió estiuenca del ‘Kalaguirock’ que durant els darrers anys s’ha estat celebrant a l’emblemàtic barri blanenc de Ca la Guidó. Un dels impulsors de la mostra és precisament el grup ‘La Revuelta’, veí d’aquest barri, caracteritzat pel seu bon rotllo però també per les seves lletres compromeses i trencadores, ‘marca de la casa’. 

Els quatre grups que s’encarregaran d’omplir l’escenari de la Plaça dels Països Catalans amb diferents estils de música són ‘La Revuelta’, ‘Alademoska’, ‘Doble Malta’ i ‘La Clave’. Un dels protagonistes indiscutible són els blanencs ‘La Revuelta’, que aquest estiu ja van participar en un dels escenaris de la Festa Major de Santa Anna, al ‘KorreKeToken Fest’, regentat per l’Esbart Joaquim Ruyra. 

Alademoska

‘La Revuelta’ té un estil de heavy-punk rock i, al estar composat per músics d’edats molt diverses, fan que cada estil musical de les respectives èpoques de cadascun d’ells els ajudi a crear temes molt originals. Està format pel cantant Diego Fernández; Raúl Prior a la rítmica i als cors; José Luís Pérez al baix i als cors; Eusebio ‘Gus Obélix’ a la bateria i com a cantant; Juan Pedro ‘Paspe’ Martínez a la guitarra solista/rítmica i com a ‘super tècnic’; i German Anaya com a cantant. 

Doble Malta

El grup convidat més especial és ‘Alademoska’, que vindrà a Blanes formant part del ‘Ni una más Tour 2018’, que pren el nom del títol del seu single-al·legat contra la violència de gènere inclòs al darrer disc editat. Un altre dels temes del seu darrer àlbum, ‘A lo Hecho Techo’, l’han presentat recentment en format vídeo-clip comptant amb la col·laboració d’Adrià, cantant de ‘La Pegatina’. 

Per la seva banda, ‘Doble Malta’ és una banda de pop-rock que interpreta èxits d’ahir i d’avui tant del panorama musical espanyol com internacional, i està formada per David Garriga a la bateria; Jaume Pascual veu i al baix; Sergi Rodri als teclats; i tant Albert Alegre com Jos Garcia com a veu i guitarres. Finalment, ‘La Clave’ interpreta rock’n roll, i està format per Manel Ramos, veu i guitarra; Jordi Reyner, guitarra i cors; Joel Serras, guitarra solista; Pere Ripoll, baix i cors; i a la bateria Sergi Busquets. 

La Revuelta

Els horaris en què està previst que intervingui cada grup són els següents: de 20 a 21’30 h ‘Doblemalta’; de 21’30 a 23 h ‘La Revuelta’; de 23 a 0’30 h ‘La Clave’; i finalment de 0’30 fins a les 2’00 h ‘Alademoska’. L’entrada és gratuïta i es disposarà una barra de bar a càrrec de l’Esbart Joaquim Ruyra, que també ha col·laborat en la logística de l’esdeveniment.