Detingut a Blanes l’autor d’un atropellament amb fuga que conduïa sota els efectes d’estupefaents

Imatge del vehicle implicat en l’atropellament / Ajuntament de Blanes

Avui dilluns ha passat a disposició judicial el presumpte autor d’un atropellament que després es va donar a la fuga. Es tracta d’un ciutadà de 44 anys de nacionalitat francesa, que no consta afincat a Blanes, i que conduïa un BMW amb matrícula de Luxemburg. Amb tot, un cop fetes les oportunes comprovacions, s’ha pogut verificar que el vehicles està donat de baixa. 

Després d’escorcollar l’interior del cotxe, la Policia Local de Blanes va trobar-hi cinc telèfons mòbils, un dels quals és robat. Al notar pel seu comportament que el conductor podria estar sota els efectes d’alguna substància, se li va practicar primer el test d’alcoholèmia, que va donar negatiu, i després el de detecció de drogues, que va donar positiu en cocaïna. 

Els efectius policials també van poder comprovar com al vidre frontal, on va impactar l’home atropellat, s’hi veien les conseqüències de la topada, que estava ostensiblement esquerdat. La Policia Local de Blanes l’imputa els delictes de conduir sota els efectes de les drogues i causar lesions per una imprudència greu. 

Atropellament i fuga d’un veí de Blanes de 66 anys 

Ajuntament de Blanes

Els fets van tenir lloc aquest passat dissabte, pels volts de 2/4 de 3 del migdia. Un home de 66 veí de Blanes travessava a peu un dels passos de vianants que hi ha davant del CAP 2 de La Plantera-Els Pins, a l’Avinguda d’Europa, quan un vehicle el va atropellar i es va donar a la fuga, sense aturar-se per socorre’l. Al mateix temps, un altre conductor que va ser testimoni de l’atropellament va seguir el cotxe que es donava a la fuga. 

Després d’un breu trajecte, el ciutadà anònim que perseguia l’autor de l’atropellament va informar la Policia Local de Blanes que el conductor s’havia aturat al final de l’avinguda Vila de Madrid, havia baixat del vehicle, i estava prenent el sol a la platja. Immediatament, s’hi van personar dues patrulles de la Policia Local, que van procedir a la identificació i posterior detenció del presumpte autor. 

Paral·lelament, la víctima de l’atropellament va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Allí se’l va atendre de diverses lesions de consideració, entre elles una possible fractura del maluc i altres contusions, sense que hagin transcendit més detalls.