Activitats a Blanes els dis 10, 11 i 12 d’agost

Divendres 10 d’agost

§ De 9 a 13 hores, als antics camps de futbol, ubicats al C. d’A. Gaudí, s/núm. i organitzada per l’AEiG Pinya de Rosa: Festa de Colors, amb la participació de 200 infants/joves. 

§ De 18 a 20 hores, al Pg. de Pau Casals, emissió en directe de programa de televisió per la XAL des de plató instal·lat al Banc dels Músics, amb entrevistes i continguts de Blanes. 

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 9a. edició dels Docus a la Fresca, projecció del documental Lágrimas de aceite, un recorregut que explora les conseqüències de la caducitat de la infraestructura de la indústria petroliera al cor de l’Amazònia. La sessió es complementarà amb un debat i compte amb una carpa informativa. Organitzats per l’Associació Cultural La Focal. 

Dissabte 11 d’agost

§ De 9 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Bàsquet Blanes: 3X3 de Bàsquet Portal Costa Brava. 

§ A les 19 hores, a la segona planta de la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2): inauguració de l’exposició i de lliurament de premis del 24 Concurs Fotogràfic de Focs i Festes 2018. 

§ De 20 a 1 hores, a la Pl. dels Països Catalans: Festa de celebració del 8è aniversari de l’Associació Country Blanes (sopar a la fresca, concert de música country i ballada). 

§ A les 22 hores (amb accés al jardí a partir de les 20,30 hores), al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i dins de “Les Nits del Marimurtra”: The Sey Sisters

§ A les 22 hores, a la Llotja Vella, ubicada a l’Esplanada del Port, i organitzada per l’Associació de Veïns del Port: III Havaneres, amb el grup Barca de Mitjana, de Premià de Mar. 

Diumenge 12 d’agost 

§ A les 19 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics, i organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes i l’Agrupació Sardanista de Blanes: audició de sardanes a càrrec de la Cobla La Flama de Farners.