Nova acció promocional organitzada pels Botiguers de Blanes Centre el cap de setmana

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) va amenitzar la tarda-vespre del passat dissabte amb dues accions consecutives.  Primer es va fer l’activitat ‘Aparadors en Viu’, que consisteix en què diversos models, nois i noies, animin amb la seva presència els aparadors dels comerços que participen en l’experiència.

Posteriorment, la vetllada va culminar amb una animada Desfilada de Models. Totes dues experiències s’han fet per segon any consecutiu. 

La Desfilada es va fer al bell mig del nucli comercial a l’aire lliure, al Carrer Raval, on es va alçar una passarel·la expressament per a la ocasió. Els i les models van lluir una mostra dels establiments participants entre els aplaudiments del nombrós públic que es va congregar per no perdre’s detall. Aquest 2018 han participat un total de 13 comerços, un nombre que ha augmentat en relació al 2017. 

Hi ha hagut principalment botigues de roba, tot i que també han participat altres tipus d’establiments, com per exemple una agència de viatges. Aquest 2018 han estat els següents comerços blanencs: Ernie Grober, Can Saura, Desigual, Nutts Store, Foot On Mars, Metrópolis, Zafiro Tours, Dolors Checa, Krater Jeans, Nanus, Dakota, Alemany i Cave Canem. 

Precisament la participació d’aquest darrer establiment –una botiga d’animals- va ser un dels que va cridar més l’atenció al públic assistent, ja que la model que va desfilar lluïa a la seva pell una imaginativa pintura dibuixada laboriosament sobre el seu cos. Els nois i noies que van desfilar ho fan com a hobby, ja que són col·laboradors de l’Assessora d’Imatge i Organitzadora d’Esdeveniments Raquel Buenaventura, qui ha participat en l’experiència amb l’ABBC per segon any consecutiu. 

Altres col·laboracions amb què ha comptat l’ABBC per a l’organització de l’esdeveniment promocional, a banda de l’Ajuntament de Blanes, han estat Perfumeries Xaloc, Zafiro Tours, Floristeria i Regals ‘Els Sabors de l’Eva’ i la concessionària d’automòbils Àngel Blanch. 

Fotos: Ajuntament de Blanes