Activitats a Blanes els dies 1,2 i 3 de juny

Divendres 1 de juny

§ A les 10 hores, al Pg. de Mar, i dins del III Cicle de Danses al Carrer organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra: III Cloenda de Dansa a les escoles, amb la participació de tots els centres de Blanes i el Centre Especial Ventijol. 

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: Club de Jocs de Taula per a joves (a partir de 12 anys) i adults, amb en David Quesada. 

§ A les 22,30 hores, a la pista esportiva de la Pl. de l’Onze de Setembre i com a acte de celebració de les festes de Mas Enlaire: Concert d’Héroes de la Antártida (tribut a Mecano) i Supergang (versions pop-rock). 

Dissabte 2 de juny 

§ Festes de Mas Enlaire – A la Pl. de l’Onze de Setembre i a la pista esportiva de Mas Enlaire, ubicada a la Pl. de l’Onze de Setembre. 
– A les 9 hores, sardinada popular. 
– A les 10 hores, exhibició de tkd ITF Blanes, a càrrec de l’Escola Yom – Chi. 
– A les 10,30 hores, exhibició de Hip Hop Funky amb Rafa López. 
– A les 11 hores, master de zumba fitness, amb Rafa López. 
– A les 11 hores, manualitats de paper i cartolina amb el “Gremi de Filigranistes de Paper de Blanes”. 
– A les 17 hores, xocolatada i inflables. 
– A les 18 hores, actuació del mag “Mag Dodó” i “Tato” 
– A les 22,30 hores, concert de “Fitos y el Fitipaldi” (banda tribut) i “Versión Imposible” (versions pop-rock). 

§ Festes de Mas Florit – A la pista esportiva ubicada al C. de Bassegoda, s/núm. 

– A les 10 hores, traca de petards. 
– De 10,30 a 11,30 hores, gran xocolatada amb melindros. 
– D’11 a 12,30 hores, concurs de dibuix infantil. 
– D’11,30 a 14 hores, inflables per als nens i nenes. 
– A les 12 hores, exhibicions esportives-artístiques. 
– A les 21,30 hores, sopar de germanor amenitzat amb la disco mòbil Straw & Berry. Seguidament, servei de bar, sortejos i ball. 

§ A les 12 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i organitzada pel Servei de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Blanes. 
Xerrada: Diversitat Sexual i de Gènere, a càrrec de Luis Serrano Cuadra, president de Violeta per la visibilitat LGBTI+ als pobles. 

§ A les 18 hores, al camp de futbol de la Ciutat Esportiva de Blanes i dins dels actes del 28è Aplec de Penyes del RCD Espanyol a Blanes L’Aplec amb Vistes al Mar: Partit de futbol de veterans homenatge de José Antonio Gómez García “Chache”, entre el CD Blanes i el RCD Espanyol. 

§ Nit de l’Esport 2018, un acte de reconeixement al teixit esportiu de la nostra vila i als fruits i resultats de la temporada 2017/18. A la Ciutat Esportiva de Blanes
– A les 18,30 hores, recepció dels convidats al hall de la instal·lació. 
– A les 18,45 hores, accés dels convidats a la pista verda. 
– A les 19 hores, inici de l’acte de la Nit de l’Esport 2018. 
– A les 21 hores, piscolabis i música amb Dj. 
– A les 22 hores, finalització de l’acte. 

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2: inauguració de l’exposició Confluències, del Col·lectiu Cuks. 

Diumenge 3 de juny

§ De 8 a 15 hores, al rectangle format pels carrers Nou, Ample i de Raval i la Pl. de Mn. Joan Quer, i organitzada per l’Associació d’Estores del Barri de Raval: elaboració de les Estores de Corpus.

§ De 15 a 21’30 hores, al rectangle format pels carrers Nou, Ample i de Raval i la Pl. de Mn. Joan Quer: exposició de les Estores de Corpus.

§ A les 21,30 hores, al rectangle format pels carrers Nou, Ample i de Raval i la Pl. de Mn. Joan Quer, i organitzada per la parròquia Sta. Maria: Processó de Corpus.

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera. 
Mercat d’articles de segona ma La Ganga. 

§ Festes de Mas Enlaire. 
– A la Pl. de l’Onze de Setembre i a la pista esportiva de Mas Enlaire, ubicada a la Pl. de l’Onze de Setembre. 
– A les 9 hores, botifarrada popular. 
– A les 11,30 hores, dansa i animació al carrer amb les escoles de dansa “Daina”  i “Miriam Beltran”. 
– A les 18 hores, ball per a la gent gran amb el grup Maracaibo, i copa de cava i coca gratis fins a la fi d’existències. 

§ 28è Aplec de Penyes del RCD Espanyol a Blanes – L’Aplec amb Vistes al Mar. 
– A les 9,30 hores, a la Pl. dels Països Catalans, recepció de les penyes i esmorzar de l’aplec. 
– A les 11,30 hores, rua des de la Pl. dels Països Catalans fins a la Pl. dels Dies Feiners, de les penyes amb les seves banderes, acompanyats d’associacions musicals, la parella de mascotes periquites, etc. 
– A les 12,15 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, acte oficial de l’Aplec, consistent en benvinguda a les autoritats i pregó, i concert de sardanes i música d’animació a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria. 
– A les 13,45 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, partit de futbol 7 -Specials- Girona CF Vs RCD Espanyol. 
– A les 14,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, dinar de l’Aplec, sortejos, lliurament de records, traspàs de bandera. 
– A les 17,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, traca final de la cloenda de l’Aplec a càrrec de la Pirotècnia Europlà, de València. 

§ A les 10 hores, a la pista esportiva ubicada al C. de Bassegoda, s/núm., i com a acte de celebració de les festes de Mas Florit: Sardinada popular. 

§ A les 17 hores, a la carpa situada a la zona d’aparcament de darrere de l’antic pavelló d’esports: Homenatge a la Gent Gran.