Concert de la cantant de jazz Anna Luna a les Caves Mont-Ferrant de Blanes

L’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i Caves Mont-Ferrant han organitzat per aquest proper divendres 6 de juliol un concert de jazz a càrrec d’Anna Luna Quartet. Liderat per Anna Luna, cantant i compositora catalana de família brasilera, és una de les veus més conegudes i reconegudes del panorama jazzístic nacional.

Als seus concerts, Anna Luna tria molt bé el seu repertori, aconseguint un resultat bell i alhora carregat de passió i improvisació: jazz, funk, música brasilera, boleros, etc. Els components de la formació, a banda de la cantant que dóna nom al grup, són: Jaume Vilaseca (piano), Curro Gàlvez (contrabaix) i Roberto Faenzi (bateria i percussió).

Per la seva banda, Caves Mont-Ferrant participa des de l’any 1992 en les activitats culturals que s’organitzen a Blanes a través del concert que, al llarg dels anys, s’ha acollit, o bé a l’interior de les caves, o bé al jardí exterior, que convida a gaudir encara més d’una nit d’estiu.

Amb el pas dels anys, el concert que organitzen de manera conjunta l’Ajuntament de Blanes i Caves Mont-Ferrant ha passat a ser una de les activitats més tradicionals de principis d’estiu, que ofereix a més a més l’oportunitat de poder gaudir del recinte de l’emblemàtica i centenària empresa blanenca.