Vota ERC: Som la força del canvi

Cs Blanes exigeix recuperar la gestió de la zona blava per aprovar el pressupost de 2018

El regidor Sergio Atalaya

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Blanes ha exigit al govern socialista en minoria la recuperació de la gestió de tots els aparcaments de zona blava de la vila com a condició per aprovar els pressupostos municipals.

El portaveu de la formació, Sergio Atalaya, considera que «la gestió municipal d’aquest servei és fonamental perquè sigui més econòmic i permeti la reactivació del comerç local, molt afectat per la política de preus actual».

Encara que la concessió de la zona blava acaba el 2022, Atalaya considera «imprescindible recuperar-la immediatament per revertir l’ impacte negatiu que està tenint en el turisme i el comerç» pels seus elevats costos.

Al marge de la zona blava, la formació taronja ha remès a l’equip de govern 9 mesures més per incorporar als comptes municipals i assegurar-se així el vot taronja. Entre aquestes, destaca l’asfaltat i canalització de les aigües pluvials de l’avinguda Madrid, «una zona turística que necessita un rentat de cara després de dècades sense cap inversió»; o també les acciones a contemplar en diferents barris de Blanes, com Valldolig, «on hi ha carrers pendents d’asfaltar, instal·lacions apuntalades i pals obstaculitzant les voreres»; i la creació d’un local social per a l’associació de veïns Mas Borell.

Finalment, la formació taronja també reclama l’adaptació dels parcs infantils per a nens amb diversitat funcional i la implantació d’un sistema augmentatiu i alternatiu de comunicació als edificis públics para persones amb autisme.