Cs Blanes exigeix recuperar la gestió de la zona blava per aprovar el pressupost de 2018

El regidor Sergio Atalaya

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Blanes ha exigit al govern socialista en minoria la recuperació de la gestió de tots els aparcaments de zona blava de la vila com a condició per aprovar els pressupostos municipals.

El portaveu de la formació, Sergio Atalaya, considera que «la gestió municipal d’aquest servei és fonamental perquè sigui més econòmic i permeti la reactivació del comerç local, molt afectat per la política de preus actual».

Encara que la concessió de la zona blava acaba el 2022, Atalaya considera «imprescindible recuperar-la immediatament per revertir l’ impacte negatiu que està tenint en el turisme i el comerç» pels seus elevats costos.

Al marge de la zona blava, la formació taronja ha remès a l’equip de govern 9 mesures més per incorporar als comptes municipals i assegurar-se així el vot taronja. Entre aquestes, destaca l’asfaltat i canalització de les aigües pluvials de l’avinguda Madrid, «una zona turística que necessita un rentat de cara després de dècades sense cap inversió»; o també les acciones a contemplar en diferents barris de Blanes, com Valldolig, «on hi ha carrers pendents d’asfaltar, instal·lacions apuntalades i pals obstaculitzant les voreres»; i la creació d’un local social per a l’associació de veïns Mas Borell.

Finalment, la formació taronja també reclama l’adaptació dels parcs infantils per a nens amb diversitat funcional i la implantació d’un sistema augmentatiu i alternatiu de comunicació als edificis públics para persones amb autisme.