Activitats a Blanes els dies 25, 26 i 27 de maig

Divendres 25 de maig

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Jove, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: sessió del Club de Lectura Juvenil: Wolfgang (extraordinari), de Laia Aguilar. 

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, ), i organitzada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i el Servei de Biblioteques: La Supernit de les Biblioteques (per a nens i nenes de 4 a 8 anys). 

§ A les 21 hores, a l’Espai Creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-: JAM Session + Pintxo Time. 

§ Festes de Primavera dels Pins i la Plantera, a la carpa situada a la zona d’aparcament de darrere de l’antic pavelló d’esports. 
– A les 21 hores, inici de la festa amb l’animació musical de Nelson Asdrubal. 
– A les 23 hores, Pop – Rock dels 80’ & 90’ amb Red Shoes. 

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle Música a l’Esperança, XXVII Cicle de Concerts: Concert del Quartet Gloria -clàssics (i no tan clàssics) populars-, amb Zhana Ivanova Vasileva, piano, Natalia Ursataya, violí, Olga Casado, violí, i Vitalii Karpov, viola. 

Dissabte 26 de maig 

§ De 9 a 14 hores, al camp de futbol Pedro A. Dorado, ubicat al C de Ca la Guidó, s/núm., i organitzada per l’AD Ca la Guidó: Trobada d’Escoletes

§ Festes de Primavera dels Pins i la Plantera, a la carpa situada a la zona d’aparcament de darrere de l’antic pavelló d’esports. 
– A les 9 hores, Inici del concurs de dibuix i pintura infantil. 
– A les 14 hores, dinar i sobretaula musical. 
– A les 17 hores, “Nanu” espectacle infantil de màgia i bombolles de sabó, i veredicte  i lliurament de premis del concurs de dibuix i pintura infantil. 
– A les 18 hores, xocolatada infantil, maquillatge infantil i exhibició del grup de ball infantil Dance Kids. 
– A les 22 hores, ball amb el conjunt Maracaibo. 

§ De 10 a 21 hores, a la Pl. de l’Onze de Setembre, i organitzada per l’AV de Mas Enlaire. 
V Fira d’Antiguitats. 

§ D’11 a 13,30 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzada pel Club Esportiu Blanenc de Gimnàstica Rítmica: Gimnastrada 2018. Festival de final de curs. 

§ A les 17 hores, a l’espai del soci del Club de Vela Blanes, ubicat a l’Esplanada del Port, s/núm: presentació del llibre El tercer sello, una història Noir fantàstica en la Barcelona preolímpica, de l’historiador Hermes Prous

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 11), Concert de cant coral a càrrec de la Coral Jubilate del Casal Cívic Blanes – Benet Ribas (concert d’homenatge de cloenda a la directora de la coral, Maria Rosa Vidal Capdevila). El 50 % de la recaptació anirà destinat a l’Associació MIFAS. 

Diumenge 27 de maig

§ Festes de Primavera dels Pins i la Plantera, a la carpa situada a la zona d’aparcament de darrere de l’antic pavelló d’esports. 
– A les 8 hores, a la platja de S’Abanell, a l’alçada de la Pl. de la Mare de Déu del Vilar, tirada a l’art, (inici del ral·li fotogràfic) i seguidament, al Pg. de S’Abanell, a la mateixa alçada, sardinada. 
– A les 11 hores, cercavila per diferents carrers dels veïnats de la Plantera i dels Pins, amb la Colla Gegantera i la banda del Col·legi Sta. Maria. 
– A les 12 hores, a l’església parroquial de la Sagrada Família, ubicada  a la Pl. de la Mare de Déu del Vilar, ofici solemne. 
– A les 12,15 hores, actuació castellera d’Els Maduixots i sardanes a càrrec de la cobla del Col·legi Sta. Maria. 
– A les 17 hores, berenar i xocolatada per a la gent gran. 
– A les 18 hores, veredicte i lliurament de premis del ral·li fotogràfic. 
– A les 19 hores, havaneres amb el grup Cabotatge, amb cremat a mitja part. 

§ XXVI Romería, al Santuari del Vilar, organitzada per la casa de Andalucía de Blanes. 
A les 8 hores, sortida des de Ràdio Marina, amb romeros, carretas y cabalistas per acompanyar la Virgen del Rocío. 
– A les 11 hores, arribada del camino
– A les 12 hores, misa rociera
– A les 14 hores, degustació per a tots els assistents del típic potaje rociero
– De 16 a 18 hores, actuacions de “cuadros de baile y cajones” de l’entitat organitzadora i del Coro Rociero Pasión Flamenca de Cunit. 

§ De 9 a 15,50 hores, a totes les pistes de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet: Programa de Detecció i Perfeccionament, amb l’assistència de 1.200 nens/es més acompanyants. 

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra amb motiu del seu 55è. Aniversari: Estem d’Aniversari, espectacle infantil de l’escola de dansa de l’esbart.