Un centenar de comerços de Blanes decoren els seus aparadors amb motius florals

Les botigues del centre històric de Blanes vesteixen els aparadors amb flors en el marc d’una campanya que pretén potenciar el distintiu Blanes Vila Florida i dinamitzar el comerç fins el 3 de juny

Les properes accions de l’Associació de Botiguers Blanes Centre s’emmarquen sota l’eslògan Fem comerç, fem Blanes i s’allargaran fins a principi de la temporada d’estiu. La campanya Comerç florit, comerç viu dóna el tret de sortida dels esdeveniments programats i pretén reforçar el distintiu de Vila Florida que va obtenir Blanes l’any 2016 de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya.

Per això, l’associació ha programat un curs d’aparadorisme floral per als seus associats amb l’objectiu de formar-se i agafar noves idees per a la decoració floral dels aparadors i botigues. Durant aquestes setmanes han estat treballant en diferents línies fins que han tingut una proposta ferma que és la que podem veure als aparadors dels establiments que s’hi han sumat.

La idea ha estat incloure un element unificador a les decoracions florals i s’espera que a partir d’avui dilluns 21 de maig ja siguin al voltant 100 els establiments que s’hagin adherit a la campanya. Alguns d’ells també han elaborat motius florals per penjar als carrers.

Després d’aquesta campanya, l’associació organitzarà el tradicional Venem a la fresca (9 de juny) i els Aparadors en viu amb la desfilada de la temporada d’estiu 2018 (16 de juny), una activitat que l’any passat va tenir un gran èxit i que es va estenent amb força a totes les poblacions.