Activitats a Blanes els dies 13, 14 i 15 d’abril

Divendres 13 d’abril

§ A les 17 hores, a l’audiotiri del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i dins dels actes de commemoració de l’11 d’abril, Dia Mundial del Parkinson. Conferència i col·loqui: Parkinson entre parella i relació, a càrrec de la Dra. Àngels Bayés, neuròloga especialista en Parkinson de la Clínica Teknon de Barcelona.

§ A les 19 hores, a la sala García – Tornel (C. Ample, 11): inauguració de l’exposició Ets culpable, de Joel Ristol. 

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), presentació del llibre Entre dos banderas, de Marcelino Rodrigo Núñez, a càrrec de Fernando Olaizola, fotògraf, Daniel Rodrigo, psicòleg i fill de l’autor, i Òscar Esquerda, d’Ònix Editor.

§ A les 19,30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i organitzat per l’Associació Cultural Joan Comorera, dins dels “Actes per la República”. Acte públic: Quina República volem?, amb la intervenció d’Antonio Maillo, coordinador general d’Izquierda Unida Andalucía, i de Joan Mena, diputat al Congrés de En Comú Podem.

Dissabte 14 d’abril

§ Tot el dia, al Càmping La Sardana, ubicat a l’Av. d’Europa, i organitzada per l’Associació Cultural Joan Comorera, dins dels “Actes per la República”: 5a. Jornada de Recuperació de la Memòria Històrica: Recuperem els búnquers de la Guerra Civil.

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula per a joves (a partir de 12 anys) i adults, amb en David Quesada.

§ De 15 a 20 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Consell Esportiu de la Selva: jornada comarcal de hip hop The Jungle. 

Diumenge 15 d’abril

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona ma La Ganga

§ De 9 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzades pel Club Rítmica Blanes: 2a Copa Catalana Individual VII, 2a Fase Copa Base Conjunts Nivell II, i Inclusiva Mundial de Gimnàstica Rítmica.

§ A les 12 hores, al monument als represaliats pel franquisme, ubicat a l’exterior del Cementiri de Blanes, i organitzada per l’Associació Cultural Joan Comorera, dins dels “Actes per la República”: Ofrena floral 87è Aniversari de la II República.